foto

Jackie Tuttle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Abattoir
Nic než pravda
2015 Zocelovací kúra
2014 Elsa & Fred
2013 Nádherné bytosti
2012 American Horror House (TV film)
Ladíme!

TV seriály

2017 Underground (TV seriál)
Auld Acquaintance (S02E08)
2016 Underground (TV seriál)
The Lord's Day (S01E03)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Give Me a Torch (E11)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Nábor (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky