foto

Stefanie Dvorak

  • nar. 8.1.1975 (45 let)
    Gratz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Clara Immerwahrová (TV film)
Tatort - Abgründe (TV film)
2013 Tatort - Zwischen den Fronten (TV film)
Vražda na objednávku (TV film)
2012 Místo činu: Kontejner smrti (TV film)
Španělsko
2011 Tatort - Ausgelöscht (TV film)
Vatertag
2010 3faltig
Náhodný rukojmí
Seine Mutter und ich (TV film)
Zkouška odvahy (TV film)
2008 Darum
Die Liebe ein Traum (TV film)
Falco
2007 42 plus
Die Geschworene (TV film)
2006 Korunní princ (TV film)
2001 Edelweiss (TV film)

TV seriály

2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
CopStories (TV seriál)
Und aus (S04E10)
2018 CopStories (TV seriál)
Herzkönig (S04E06)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Ausgeliefert (S09E03)
2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Roswitha Thaler (S04E03)
2010 Eine Couch für alle (TV seriál)
Stress und Dummheit (E04)
Inkognito (E02)
Die Exhibitionistin (E01)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Heaven (E05)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Hra skončila (E05)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
1994 Komisař Rex (TV seriál)

Dokumentární

2004 Hakoah Lischot

Divadelní záznam

2015 Das Konzert (divadelní záznam)
2012 Ariadne auf Naxos (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky