foto

Kacuo Nakamura

  • nar. 23.4.1938 (82 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jami no haguruma
2016 Anibásarí
Mlčení
Tatara samurai
2013 Nirjú šósecuka: Serialist
Rikjú ni tazune jo
2012 CM Time
Konshin
Šiawase no pan
2009 Nidžusseiki šónen saišúšó: Bokura no hata
Nidžusseiki šónen: dai ni šó - saigo no kibó
Snow prince: Kindžirareta koi no melody
Tenpyo wo Kakenuketa Otoko to Onna-tachi (TV film)
2008 Aiba Monogatari (TV film)
Nidžusseiki šónen
2007 Closed Note
Dororo
Sad Vacation
2006 Adan
Hana
2005 Gion bayashi (TV film)
2004 Hazan
Ima, ai ni jukimasu
Steamboy
Tecudžin 28 gó
2003 Makai tenšó
2002 Ašita ga aru sa: The Movie
Godzilla tai Mechagodzilla
Midori no kurisumasu (TV film)
Mission Barabba
Shiroi Fune
2001 Den'en no júucu
Godzilla, Mothra, King Ghidorah: Daikaidžú sókógeki
Misuzu
Miyamoto Musashi (TV film)
Vlažná voda pod červeným mostem
2000 Inoči no umi
Whiteout
1999 Acumono
1998 Ishimitsu Makiyo no shogai (TV film)
Kizuna
1996 That's Cunning! Shijo saidai no sakusen
1992 Haši no nai kawa
Taira no Kijomori (TV film)
1991 Jutai
Mo no shigoto
1989 Orugoru
1988 Teito monogatari
1987 Kuroi doresu no onna
Princezna z měsíce
Šinran: Široi miči
1986 Kizudarake no kunshô
Kokushi muso
1985 Ora Tókjó sa iguda
Sorekara
1984 Kúkai
1983 Čiči to ko
1982 Rjóma ga juku (TV film)
Toumei na kisetsu (TV film)
1981 Buriki no kunsho
Kageróza
Rabu retâ
Šikakenin Baian
1980 Tenpjó no iraka
1979 Kaitó Lupin: 813 no nazo (TV film)
Ničiren
1972 Mušukunin Mikogami no Džókiči: Kiba wa hikisaita
Šin Zatóiči monogatari: Oreta cue
1971 En to iu onna
Onna no hanamiči
Shura
1970 Bakumatsu
1969 Fúrin kazan
Shirikurae Magoichi
Waga koi waga uta
Šinsengumi
1968 Gion matsuri
1966 Umi no koto
1965 Ecuraku
Namikage
1964 Kuruwa sodachi
Kwaidan
Robó no iši
1963 Jirocho shacho to Ishimatsu shacho
Miagete goran yoru no hoshi o
Rikugun zangjaku monogatari
1962 Džiročó-šačó to Išimacu-šain: Ifúdódó
Ganko ojadži to edokko šain
Salaryman Iššin Tasuke
Wakamonotači no joru to hiru
Čiisakobe
1961 Akó róši
Džiročó-šačó josakoi dóčú
Džiročó-šačó to Išimacu-šain
Happjakumangoku ni idomu otoko
Iemicu to Hikoza to iššin Tasuke
Išimacu-šain wa otoko degozaru
Kendžú jaró ni gojódžin
Ore ga džigoku no tedžinaši da
Zoku Džiročó-šačó to Išimacu-šain
1960 Abarenbó kjódai
Kudžakudžó no hanajome
Mito kómon
Ninkjó Nakasendó
Ore kara ikuzo
Tenpó rokkasen: Džigoku no hanamiči
Tonosama jadžikita
Zoku Šinran
Óinaru bakušin
Šinran
Život který mám rád
1959 Futari no kjúdžicu
Fú'undži Oda Nobunaga
Kemono no tóru miči
Ojakuša bunšiči torimonoreki: Kumonosu jašiki
Shōnen Sarutobi Sasuke
Sora wa haretari
Tono-sama jadžikita: Torimono dóčú
Čúšingura: óka no maki, kikka no maki
Široi tórima
1958 Džigoku no gozen nidži
Futeki naru hankó
Haha to kendžú
Jogiri no Nankin mači
Ošidori kago
Tono-sama jadžikita: Kaidan dóčú
Šimizu minato no meibucu otoko: Enšúmori no Išimacu
1957 Jorokobi mo kanašimi mo ikutošicuki
Madara zukin ken nukeba: Midare širagiku
Nevlastní bratři
1956 Baicuma cuizen kinen eiga: Kjóraku gonin otoko
Bentenyasha
Kišú no abarenbó
Miyamoto Musashi shonen
Namida no hanamiči
Nonkizamurai óabare
Taijó to bara
1955 Genroku bishônen-ki

TV seriály

2017 Mito Kómon (TV seriál)
Itošiki cuma wa sato kakure (S01E06)
2015 Kozure Shinbee (TV seriál)
2014 Massan (TV seriál)
2013 Lady Joker (TV seriál)
2011 Good Life ~Arigatou, Papa. Sayonara~ (TV seriál)
2010 Cheisu: Kokuzei sasatsukan (TV seriál)
1997 Sore ga kotae da! (TV seriál)
1996 Futarikko (TV seriál)
Tsubasa wo Kudasai! (TV seriál)
1994 Dai čúšingura (TV seriál)
1983 Óoku (TV seriál)
1973 Tabinin isaburó (TV seriál)
1971 Dai čúšingura (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Nippon Academy šó (TV pořad)
1981 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky