foto

Kacuo Nakamura

  • nar. 23.4.1938 (80 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Anibásarí
Mlčení
Tatara samurai
2013 Nirjú šósecuka: Serialist
Rikjú ni tazune jo
2012 CM Time
Konshin
Šiawase no pan
2009 Nidžusseiki šónen saišúšó: Bokura no hata
Nidžusseiki šónen: dai ni šó - saigo no kibó
Snow prince: Kindžirareta koi no melody
Tenpyo wo Kakenuketa Otoko to Onna-tachi (TV film)
2008 Aiba Monogatari (TV film)
Nidžusseiki šónen
2007 Closed Note
Dororo
Sad Vacation
2006 Adan
Hana
2005 Gion bayashi (TV film)
2004 Hazan
Ima, ai ni yukimasu
Steamboy
Tecudžin 28 gó
2003 Makai tenšó
2002 Ashita ga aru sa: The Movie
Gojira tai Mekagojira
Midori no kurisumasu (TV film)
Shiroi Fune
2001 Den'en no júucu
Gojira, Mosura, Kingu Gidorâ: Daikaijû sôkôgeki
Misuzu
Miyamoto Musashi (TV film)
Vlažná voda pod červeným mostem
2000 Inoči no umi
ホワイトアウト
1999 Acumono
1998 Ishimitsu Makiyo no shogai (TV film)
Kizuna
1996 That's Cunning! Shijo saidai no sakusen
1992 Haši no nai kawa
Taira no Kijomori (TV film)
1991 Jutai
Mo no shigoto
1989 Orugoru
1988 Teito monogatari
1987 Kuroi doresu no onna
Princezna z měsíce
Šinran: Široi miči
1986 Kizudarake no kunshô
Kokushi muso
1985 Ora Tókjó sa iguda
Sorekara
1984 Kúkai
1983 Čiči to ko
1982 Rjóma ga juku (TV film)
Toumei na kisetsu (TV film)
1981 Buriki no kunsho
Kageróza
Rabu retâ
Šikakenin Baian
1980 Tenpjó no iraka
1979 Kaitó Lupin: 813 no nazo (TV film)
1972 Mušukunin Mikogami no Džókiči: Kiba wa hikisaita
Šin Zatóiči monogatari: Oreta cue
1971 En to iu onna
Onna no hanamiči
Shura
1970 Bakumatsu
1969 Furin kazan
Shirikurae Magoichi
Waga koi waga uta
Šinsengumi
1968 Gion matsuri
1966 Umi no koto
湖の琴
1965 Ecuraku
Namikage
1964 Kuruwa sodachi
Kwaidan
Robó no iši
1963 Jirocho shacho to Ishimatsu shacho
Miagete goran yoru no hoshi o
Rikugun zangjaku monogatari
1962 Ganko ojadži to edokko šain
Sarariman Isshin Tasuke
Čiisakobe
1961 Akó róši
Džiročó šačó josakoi dóčú
Happjakumangoku ni idomu otoko
Iemicu to Hikoza to iššin Tasuke
1960 Kudžakudžó no hanajome
Mito kómon
Ninkjó Nakasendó
Tenpó rokkasen: Džigoku no hanamiči
Tonosama jadžikita
Zoku Šinran
Ôinaru bakushin
Šinran
Život který mám rád
1959 Futari no kjúdžicu
Fú'undži Oda Nobunaga
Shōnen Sarutobi Sasuke
Sora wa haretari
Čúšingura: óka no maki, kikka no maki
1958 Futeki naru hankó
Haha to kendžú
Ošidori kago
1957 Jorokobi mo kanašimi mo ikutošicuki
Madara zukin ken nukeba: Midare širagiku
Nevlastní bratři
1956 Bentenyasha
Kišú no abarenbó
Miyamoto Musashi shonen
Namida no hanamiči
Nonkizamurai óabare
Taijó to bara
1955 Genroku bishônen-ki

TV seriály

2015 Kozure Shinbee (TV seriál)
2014 Massan (TV seriál)
2013 Lady Joker (TV seriál)
2011 Good Life ~Arigatou, Papa. Sayonara~ (TV seriál)
2010 Cheisu: Kokuzei sasatsukan (TV seriál)
1997 Sore ga kotae da! (TV seriál)
1996 Futarikko (TV seriál)
Tsubasa wo Kudasai! (TV seriál)
1983 Óoku (TV seriál)

TV pořady

1982 Nippon Academy šó (TV pořad)
1981 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace