foto

Jim Denault

  • nar. 25.7.1960 (57 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Budding Prospects (TV film)
The Grizzlies
2016 Matky na tahu
Moje tlustá řecká svatba 2
Nástupce (TV film)
2015 Ladíme 2
Trumbo
2013 Manželství na kšeft (TV film)
Muhammad Ali: Největší souboj (TV film)
2012 Prezidentské volby (TV film)
Volte mě!
2011 Máslo
2010 Blbec k večeři
Na tuhle nemám
Před očima (TV film)
2008 Nové sčítání hlasů (TV film)
Sesterstvo putovních kalhot 2
2007 Cesta
Hounddog
Mezi řádky
Trapped in the Closet: Chapters 13-22
2006 Him and Us (TV film)
Night of the White Pants, The
2005 Heights
2004 Maria milostiplná
2002 Město duchů
Správný ženský jsou do kulata
2001 Svatý boj
2000 A Good Baby
Double Parked
Otevřené oči
Our Song
1999 Chci tě poznat
Kluci nepláčou
1998 2000 očima ...: Kniha života
Louis & Frank
Second Skin
Taxman
Trans
Unaven zemřít
1997 Hlídači času
Number One Fan
1996 Breathing Room
Illtown
Layin' Low
Sudden Manhattan
1995 Two Plus One
1994 Nadja
Řeka trávy
1992 Another Girl Another Planet

TV seriály

2018 The Looming Tower (TV seriál)
The General (E07)
Boys at War (E06)
Mistakes Were Made (E03)
další epizody (5)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Cycle (S01E10)
A Reckoning (S01E09)
The Friendliest Place on Earth (S01E08)
další epizody (6)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
Možnosti optimálního výkonu (S01E08)
Test v praxi (S01E07)
Externí konzultant (S01E06)
další epizody (8)
2013 Život je boj (TV seriál)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
Fiktivní společnost (S01E10)
Krize identity (S01E08)
další epizody (4)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2005 Carnivale (TV seriál)
New Canaan (S02E12)
Cheyenne (S02E10)
Periferie Damašku (S02E08)
další epizody (6)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nehybný (S05E11)
Síla přírody (S05E09)
Ticho (S05E07)
další epizody (6)
2002 Push, Nevada (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2001 Anatomy of a Scene (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace