foto

Oliver Bröcker

  • nar. 11.5.1977 (43 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ein ganz normaler Tag
Eine Hochzeit platzt selten allein (TV film)
2018 Axel, der Held
2017 Rakete Perelman
Zmatkářky: Nevěsta řekla ne (TV film)
2016 Polizeiruf 110 – Der Preis der Freiheit (TV film)
Tatort - Durchgedreht (TV film)
Wer aufgibt ist tot (TV film)
2015 Heil
2014 Tatort - Wahre Liebe (TV film)
2013 Dear Courtney
Hannah Mangold & Lucy Palm: Tod im Wald (TV film)
Harry nervt (TV film)
Volný pád
2012 Místo činu: Kolín - Nevolejte policii (TV film)
Život není med
2010 Polda a vesničanka (TV film)
2009 Liebeslied
Lila, Lila
Zátoka pirátů
2008 Fleisch ist mein Gemüse
Zúčtování (TV film)
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Místo činu: Kolín - Noční vysílání (TV film)
Nichts geht mehr
Ten den přijde (TV film)
2006 Meine Mutter tanzend (TV film)
2005 Das Leben der Philosophen (TV film)
NVA
Tatort - Im Alleingang (TV film)
2004 Srdeční zástava
2003 Europe - 99euro-films 2
Ztrácej svoje mládí
2002 Mit dem Rücken zur Wand (TV film)
Vražda u jezera (TV film)
2001 Endstation Tanke
Místo činu: Brémy - Zběsilost (TV film)
2000 Atemkünstler, Der
Die Einsamkeit der Krokodile
Tatort - Der schwarze Skorpion (TV film)
Verhängnisvolles Glück (TV film)
Zehn wahnsinnige Tage (TV film)
1999 Holstein Lovers (TV film)
Tatort - Der Heckenschütze (TV film)
1998 Alles auf die Siebzehn (TV film)
Místo činu - Money! Money! (TV film)
1997 Die Nacht der Nächte - School's out (TV film)
Härtetest
Polizeiruf 110 - Feuertod (TV film)
1996 2 1/2 Minuten (TV film)
Die Halbstarken (TV film)
Kinder ohne Gnade (TV film)
Kuppke (TV film)
1994 Abschied von Agnes
Tatort - Jetzt und alles (TV film)
1992 Kinderspiele

TV seriály

2019 Správná dvojka (TV seriál)
Eiskalt (E77)
2018 Lifelines (TV seriál)
SOKO Hamburg (TV seriál)
Tödliche Ernte (S01E02)
SOKO Potsdam (TV seriál)
Kalte Fische (S01E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Toy Boy (S17E13)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
SOKO Wismar (TV seriál)
Bittere Weihnachten (S15E12)
2016 Fanny und ... (TV seriál)
Fanny und die gestohlene Frau (E02)
2015 Unter Gaunern (TV seriál)
Helen Dorn (TV seriál)
Der Pakt (E04)
Bis zum Anschlag (E03)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüvers Geheimnis (E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bewegliche Ziele (S14E18)
Kobra 11 (TV seriál)
Vesmír (S20E06)
2014 Friesland (TV seriál)
Mörderische Gezeiten (E01)
Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Blutgrätsche (S03E09)
Správná dvojka (TV seriál)
Alte Wunden (E57)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
2008 Das Duo (TV seriál)
Sterben statt Erben (E17)
2007 Správná dvojka (TV seriál)
Blutige Ernte (E36)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Vater gesucht (S03E18)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verhängnisvolle Freundschaft (E30)
2005 Bella Block (TV seriál)
... denn sie wissen nicht, was sie tun (E18)
1998 Der Laden (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Krátký oddech (S02E18)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2007 Alles Lüge - Auf der Suche nach Rio Reiser (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky