foto

Jared Gilman

  • nar. 29.12.1998 (18 let)
    New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jared T. Raynor Gilman se narodil 28. prosince 1998 v New Yersey. Navštěvuje Newark Academy v Livingstonu, New Yersey. Je velmi sportovně založený - běhá přespolní běh a také zkouší šerm. Je židovského původu a v roce 2012 měl svůj Bar Micva.

K první filmové roli se dostal ve 12 letech díky režiséru Wesu Andersonovi ve filmu MOONRISE KINGDOM, kde hraje skauta Sama Shakuskyho.

Filip "campix" Švojgr

Herecká filmografie

Filmy

2016 Paterson
2015 No Letting Go
2014 Elsa & Fred
Pro, The (TV film)
Zápisky o dospívání
2012 Až vyjde měsíc

TV pořady

2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace