foto

Lavinia Wilson

  • nar. 8.3.1980 (38 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tatort - Mitgehangen (TV film)
2017 Anne und der König von Dresden (TV film)
Laim und die Zeichen des Todes (TV film)
Mordkommission Königswinkel - Liebe bis über den Tod (TV film)
2016 Hey Bunny
Männertag
2015 Die Tote aus der Schlucht (TV film)
Heil
Outside The Box
Simon sagt auf Wiedersehen zu seiner Vorhaut (TV film)
2014 Schoßgebete
Zu mir oder zu dir? (TV film)
2013 Blutgeld (TV film)
Prameny života
Tatort - Borowski und der Engel (TV film)
2012 Protože jsem hezčí
Rosa Roth - Trauma (TV film)
Záhadné paničky (TV film)
2011 Její poslední den (TV film)
Lisas Fluch (TV film)
Wilsberg - Frischfleisch (TV film)
2010 2030 - Ausbeutung der Enkel (TV film)
Entzauberungen
Vražda Katjy Weissové (TV film)
2009 Ein Dorf sieht Mord (TV film)
Frau Böhm sagt Nein (TV film)
Lenz (TV film)
Lulu a Jimi
Místo činu - Falešný život (TV film)
Smrt z hlubin (TV film)
2008 Marie Brand und die tödliche Gier (TV film)
Monogamie für Anfänger (TV film)
Tandoori Love
2007 Vier Meerjungfrauen – Eine stürmische Bescherung (TV film)
Zproštěn viny
2006 Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
Tatort - Das zweite Gesicht (TV film)
Vier Meerjungfrauen II - Liebe à la carte (TV film)
2005 Floh! (studentský film)
Hlasy minulosti II (TV film)
2004 Sama
Tatort - Stirb und werde (TV film)
2003 Schussangst
2002 Vražda u jezera (TV film)
2001 Julietta
Starkes Team - Verraten und verkauft, Ein (TV film)
2000 Schule
Zimmer mit Frühstück (TV film)
1999 Poppen
1998 Eine ungehorsame Frau (TV film)
Waxwing
1996 Das erste Mal (TV film)
1995 Helmut Zierl Special (TV film)
1993 Chopin - Bilder einer Trennung
Todesreigen (TV film)

TV seriály

2018 Deutschland 86 (TV seriál)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Gestern ist heute (E05)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Schumannova chyba (S07E02)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Hey Bunny

Producentská filmografie

Filmy

2016 Hey Bunny

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace