foto

John DeSantis

  • nar. 21.1.1977 (40 let)
    Nanaimo, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

John DeSantis je kanadský herec, který se nejvíce proslavil jako Lurch v seriálu NOVÁ ADDAMSOVA RODINA. Je 206 centimetrů vysoký a díky tomu se řadí mezi nejvyšší kanadské herce. Johnův skutečný vzhled můžeme vidět ve filmech či seriálech opravdu málokdy, jelikož ho režiséři (právě kvůli jeho rozměrům) angažují do nelidských rolí, jako jsou příšery, duchové a podobně. Známý hollywoodský herec z něho nikdy nebude, ale své malé fimové i seriálové role zvládá na výbornou. Kromě již zmíněné Addamsovy rodiny ho můžeme vidět například ve filmech 13 DUCHŮ, MASTER & COMMANDER, PIDIHAJZLÍK nebo v parodii STAN HELSING.

David "Siri69" Sirotek

Herecká filmografie

Filmy

2016 Viking
2014 Mutant World
2012 Big Time Movie (TV film)
2010 30 dní dlouhá noc: Doba temna
2009 Díra
Ratko: The Dictator's Son
Rytíři krvavé oceli (TV film)
Stan Helsing
The Gambler, the Girl and the Gunslinger (TV film)
2006 Pidihajzlík
2005 Barbie a kouzlo Pegasu
Bloodsuckers (TV film)
Dlouhý víkend
2004 Příběh Charlieho andílků (TV film)
Zeměmoří (TV film)
2003 Master & Commander: Odvrácená strana světa
2002 Kai a Gerda (TV film)
Tělo na tělo
2001 Na palubě Jednorožce (TV film)
13 duchů
1999 Vikingové

TV seriály

2017 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
The Miserable Mill: Part One (S01E07)
The Wide Window: Part Two (S01E06)
The Wide Window: Part One (S01E05)
další epizody (6)
Lovci duchů (TV seriál)
The Memory Remains (S12E18)
2016 Mech-X4 (TV seriál)
Van Helsing (TV seriál)
Last Time (S01E11)
For Me (S01E07)
Fear Her (S01E05)
další epizody (4)
Supergirl (TV seriál)
Survivors (S02E04)
The 100 (TV seriál)
Wanheda: Part 2 (S03E02)
Akta X (TV seriál)
Návrat domů (S10E04)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
Falling Skies (TV seriál)
Pope Breaks Bad (S05E04)
Find Your Warrior (S05E01)
2014 Falling Skies (TV seriál)
Till Death Do Us Part (S04E09)
Door Number Three (S04E06)
Mind Wars (S04E05)
další epizody (4)
Hell on Wheels (TV seriál)
Return to Hell (S04E10)
The Elusive Eden (S04E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Fan Fiction (S10E05)
2013 Hell on Wheels (TV seriál)
Eminent Domain (S03E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Everybody Hates Hitler (S08E13)
2012 Level Up (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Pod kůží (S01E12)
2009 Rota (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Malý zelený mužík (S03E12)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Ghostfacers (S03E13)
2007 Dresden (TV seriál)
Flash Gordon (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Blade (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Incident on and Off a Mountain Road (S01E01)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Strašidelný příběh (S02E03)
2001 Dead Last (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
V dvojím ohrožení (S04E21)
2000 Andromeda (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
1998 Nová Addamsova rodina (TV seriál)
1997 Policejní akademie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace