foto

Dennis Oh

  • nar. 29.8.1981 (38 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Good Night
Papa
2014 Haipeuneisyeon: Hiphopsagiggoon
2011 Somebody to Love

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Vysoké sázky (S04E19)
2012 Wei Hun Qi (TV seriál)
2011 Yi Bu Xiao Xin Ai Shang Ni (TV seriál)
2010 Melrose Place (TV seriál)
Mulholland (E15)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
2007 Manyeo Yu-hee (TV seriál)
Manyeoyooheui (TV seriál)
2005 Dalkomhan seupai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky