foto

Anica Dobra

  • nar. 3.6.1963 (56 let)
    Beograd, Srbija, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Leberkäsjunkie
2016 Beste Feinde (TV film)
Rosamunde Pilcher: Láska s výhodami (TV film)
Z očí do očí
2015 Enkláva
2013 Der Vollgasmann (TV film)
Kde je Naďa?
2012 Der Mann, der alles kann (TV film)
Geliebtes Kind (TV film)
2011 Léto v Paříži (TV film)
2010 Weihnachten im Morgenland (TV film)
Žena se zlomeným nosem
2009 Die Alpenklinik - Riskante Entscheidung (TV film)
Neko me ipak ceka (TV film)
2008 Alpská klinika: Touhy srdce (TV film)
Ein Ferienhaus in Marrakesch (TV film)
Láska a jiné zločiny
Mein Schüler, seine Mutter & ich (TV film)
Universalove
Verrückt nach Emma (TV film)
2007 Alpská klinika II (TV film)
Past
Rosamunde Pilcher: Zamilovaný drsňák (TV film)
Schöne Aussicht (TV film)
2006 Alpská klinika (TV film)
Kabriolet (TV film)
Podivné dědictví (TV film)
Tatort - Der Tag des Jägers (TV film)
2005 Hledá se chůva (TV film)
Ivkova slava
2004 Macho v nesnázích (TV film)
Zvláštní chůva (TV film)
2003 ABC des Lebens (TV film)
Der Herr der Wüste (TV film)
Sperling und die Angst vor dem Schmerz (TV film)
Tygří oko lépe vidí (TV film)
2002 Aszendent Liebe (TV film)
Der Freund meiner Mutter (TV film)
Ein Hund für alle Fälle (TV film)
To byla ale noc! (TV film)
2001 Der Verleger (TV film)
Nataša
Tanker (TV film)
2000 Fast ein Gentleman (TV film)
Matkou proti své vůli (TV film)
Osvícení zaručeno
Padající kameny
1999 Anwalt Abel - In tödlicher Gefahr (TV film)
Případy Toma Leschka: Sebevražda (TV film)
1998 Jsem hezká?
Kola
Milostné scény z planety Země
Weekend mit Leiche (TV film)
1997 Frau zu sein bedarf es wenig (TV film)
Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
Nackt im Cabrio (TV film)
Schimanski: Nadoraz (TV film)
Schimanski: Pokrevní bratři (TV film)
1996 5 Stunden Angst - Geiselnahme im Kindergarten (TV film)
Honigmond
Schlag 12 (TV film)
Sestry až do smrti (TV film)
1995 Roula
1994 Beck - Polismördaren
Frauen sind was Wunderbares
Wachtmeister Zumbühl
1993 Männer vom K3 - Dreckiges Geld, Die (TV film)
1992 5 Zimmer, Küche, Bad (TV film)
Crni bombarder
Tito a já
1991 Nie im Leben
Wildfeuer
1990 Rosamunde
Spieler
1989 Kako je propao rokenrol
Sabirni centar
Seobe II
1988 Zivot sa stricem
1987 Ivanov (TV film)
To už jsem viděl: Déja vu
Život radnika
1986 Pokondirena tikva (TV film)
1985 Pera Panker

TV seriály

2018 Koreni (TV seriál)
2017 Das Pubertier (TV seriál)
Das Pubertierchen (E06)
Das Pubertier geht fremd (E05)
Das Pubertier als verkanntes Genie (E04)
další epizody (5)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Zukunft – Teil 2 (S03E09)
Zukunft – Teil 1 (S03E08)
2014 Odeljenje (TV seriál)
2013 Otvorena vrata 2 (TV seriál)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die schwarze Witwe (2) (S11E11)
Die schwarze Witwe (1) (S11E10)
2004 Hotel snů (TV seriál)
Mauritius (E02)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
1999 Big Ben (TV seriál)
Smrt kněze (S04E03)
1997 Schimanski (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Balkan ekspres 2 (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)