foto

Miloš Štědroň

  • nar. 9.2.1942 (78 let)
    Brno, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Sněžný drak (TV film)
2003 Janek nad Janky (TV film)
1999 Dvojrole
1997 Zvědavý osel (TV film)
1996 Prsten a řetěz (TV film)
1995 Pohádka o Faustovi (TV film)
1991 Černá Fortuna (TV film)
1988 Bratr Paleček (TV film)
1984 Radosti života (TV film)
1983 Hořký podzim s vůní manga
Šáteček a jablíčko (TV film)
1981 O vodě, lásce a štěstí (TV film)
1978 Balada pro banditu

Dokumentární

2013 Peter Scherhaufer (TV film)
2011 Pašie v Európe
2010 Důmění (TV film)
2006 Pašije na provázku (TV film)

TV pořady

1983 Písničky Divadla na Provázku (TV pořad)

Divadelní záznam

2016 Leoš aneb Tvá nejvěrnější (divadelní záznam)
2014 Divá Bára (divadelní záznam)
1998 Katynka z Heilbronnu neboli Zkouška ohněm (divadelní záznam)
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
1981 Svatba (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Balada pro banditu - divadelní hra

Divadelní záznam

2014 Divá Bára (divadelní záznam) - divadelní hra

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2008 Vzkaz (TV pořad)
2003 Musicus poeticus (TV pořad)
1998 Miroslav Donutil v Baráčnické rychtě (TV pořad)
Nádherná léta na Provázku (TV pořad)
1996 Miroslav Donutil v Lucerně (TV pořad)
1991 Hudba na pomezí (TV pořad)
Z očí do očí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce