foto

Sara Martins

  • nar. 19.8.1977 (42 let)
    Faro, Portugalsko

Biografie

Herečka s kapverdskými kořeny se z rodného Portugalska přestěhovala do Francie, aby mohla studovat divadelní herectví na Conservatoire National d'Art Dramatique. Po několika divadelních rolích přišla v roce 2000 první vystoupení před kamerou v seriálu Police district a TV filmu Můj přítel Maigret.

Sara mluví plynně francouzsky, anglicky a portugalsky, ale její první role v angličtině přišla až v roce 2011. Postava seržantky Camille Bordey v seriálu Smrt v ráji jí také přinesl zatím největší popularitu. Přes úspěch seriálu ho v polovině čtvrté série opustila. "Jediný způsob jak v životě růst je riskovat, i když to znamená ztratit něco co milujete, nebo opustit místo, kde je vám příjemně."

Už během natáčení Smrti v ráji se plynule přesunula k jinému krimi seriálu Détectives. I nadále se ale chce věnovat  divadelnímu herectví, protože divadlo hraje v celém jejím životě důležitou roli.

Lukáš "Ludus" B

Herecká filmografie

Filmy

2018 I Love My Mum
Voyez comme on danse
2017 Parole contre Parole (TV film)
2014 Idée en l'air, Une
2011 Insoupçonnable (TV film)
Last Blood
Markýz
2010 Dancing Paris
Divorce de chien, Un (TV film)
Milosrdné lži
2009 Garimpeiro
Koncert
Mensch
2008 Belleville tour (TV film)
Letní čas
Veuve tatouée, La (TV film)
2007 Autopsy (TV film)
Fragile(s)
Les Mariées de l'isle Bourbon (TV film)
2006 Mer belle à agitée (TV film)
Nikomu to neříkej
Paříži, miluji Tě
Posedlé tancem
Šikovný chlapík
2005 Après l'océan
Kam zmizel můj syn? (TV film)
V tvých snech
2004 Ne quittez pas!
2003 Les Amateurs
Par amour (TV film)

TV seriály

2018 Alexandra Ehle (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
Dvojí smrt Hercula Flambeaua (S06E10)
2017 Chérif (TV seriál)
Jusqu'à ce que la mort nous sépare... (S04E01)
2016 Mars (TV seriál)
Novo Mundo (S01E01)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Gingerbread (E11)
Wingman (E06)
Beat Feet (E05)
Capitaine Marleau (TV seriál)
La Mémoire enfouie (S01E09)
La loi d'Alexandre (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Until Death Do You Part (S04E04)
Damned If You Do... (S04E03)
Hidden Secrets (S04E02)
další epizody (4)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
Rue Morgue (S03E08)
The Man with the Golden Gun (S03E07)
The Early Bird (S03E06)
další epizody (8)
2013 Détectives (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
A Deadly Party (S02E08)
A Stormy Occurrence (S02E07)
A Dash of Sunshine (S02E06)
další epizody (8)
2012 Caïn (TV seriál)
Justices (S01E02)
2011 Signature (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Amongst Us (S01E08)
Music of Murder (S01E07)
An Unhelpful Aid (S01E06)
další epizody (8)
2009 Pigale (TV seriál)
2006 Les tricheurs (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
Tajemství Sopky (TV seriál)
2005 Merci, les enfants vont bien! (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
2002 Ligne noire, La (TV seriál)
Malone (TV seriál)
2001 Maigret (TV seriál)
Můj přítel Maigret (E35)
2000 Police district (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
P.J. (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace