foto

C. S. Forester

  • nar. 27.8.1899
    Káhira, Egypt
  • zem. 2.4.1966 (66 let)
    Fullerton, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2020 Greyhound - kniha
2003 Hornblower III - Povinnost (TV film) - kniha
Hornblower III - Věrnost (TV film) - kniha
2001 Hornblower II - Odplata (TV film) - kniha
Hornblower II - Vzpoura (TV film) - kniha
1999 Hornblower - Vévodkyně (TV film) - kniha
Hornblower - Žabáci a Langusty (TV film) - kniha
1998 Hornblower - Důstojnické zkoušky (TV film) - kniha
Hornblower - Rovná šance (TV film) - kniha
1957 Pýcha a vášeň - kniha
1953 Single-Handed - kniha
1951 Africká Královna - kniha
Captain Horatio Hornblower R.N. - kniha
1943 Synnitön lankeemus - kniha
1935 Brown on Resolution - kniha
1932 Payment Deferred - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky