foto

Neil Napier

  • nar. Montreal
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Are You My Mommy
Girl in the Bunker (TV film)
2015 Zakázaná komnata
2014 Nebezpečné vzpomínky (TV film)
X-Men: Budoucí minulost
2013 Real Gangsters
Riddick
2012 Agent na útěku
Misogyny/Misandry
Paralelní světy
Útok mozkožrouta
2011 Girl in the White Coat, The
House for Sale
Ukradený ráj (TV film)
Válka Bohů
2010 Padělatelé (TV film)
2009 Mrtví jako já
2008 Infected (TV film)
Válečné hry 2: Kód smrti
2007 Great War, The (TV film)
Jízda smrti
2006 300: Bitva u Thermopyl
Grandfather Paradox. The
Heads of Control: The Gorul Baheu Brain Expedition
Mstitel
One Dead Indian (TV film)
Sokyně (TV film)
Síly temna
Časovaná bomba (TV film)
2005 Hunt for Justice (TV film)
Obchod s bílým masem (TV film)
Zločiny z vášně (TV film)
2004 Recon 2020: Masakr na planetě Caprini
2003 Evil Breed: The Legend of Samhain
2002 American Tragedy
Time Enough: The Alien Conspiracy
2001 Slashers

TV seriály

2018 The Detectives (TV seriál)
Stranger Calling (S01E05)
2017 Bellevue (TV seriál)
How Do I Remember? (E05)
Hello Little Light (E04)
The Disappearance (TV seriál)
Výkupné (TV seriál)
The Return (S01E01)
2016 Frontier (TV seriál)
A Kingdom Unto Itself (S01E01)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Something's Gotta Give (S04E04)
Vlčí mládě (TV seriál)
Maid of Gévaudan (S05E18)
2015 Helix (TV seriál)
Překrásný nový svět (S02E13)
Vůdce (S02E12)
Plán B (S02E11)
další epizody (13)
2014 Helix (TV seriál)
Ve tmě (S01E13)
Žně (S01E12)
Černý déšť (S01E11)
další epizody (13)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
2012 Bullet in the Face (TV seriál)
2011 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
The C-Word (S03E09)
2007 St. Urbain's Horseman (TV seriál)
2006 Business, The (TV seriál)
2004 Naked Josh (TV seriál)

Dokumentární

2002 Playing with Your Nerves: The Making of 'Slashers'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace