foto

Freya Tingley

  • nar. 26.3.1994 (26 let)
    Perth, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Spinning Man
The Sonata
2017 No Way to Live
The Wrong Nanny (TV film)
2016 The Wilding (TV film)
2014 Bez úniku
Jersey Boys
The Choking Game (TV film)
2012 Sticks and Stones
2011 X
2010 Light as a Feather

TV seriály

2013 Hemlock Grove (TV seriál)
Birth (S01E13)
Children of the Night (S01E12)
The Price (S01E11)
další epizody (11)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Nová Země Nezemě (S03E10)
Záchrana Henryho (S03E09)
Mysli na něco hezkýho (S03E08)
další epizody (5)
2011 Cloudstreet (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Módní policie (TV pořad)