foto

Kwang-soo Lee

  • nar. 14.7.1985 (34 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Naeui teukbyeolhan hyeongje
2018 Tamjeong 2
2015 Dolyeonbyuni
2014 Deoksuri 5Hyungje
Joeun chingoodeul
2013 Mai riteul hieoro
2012 Ganginam
Nae anaeui modeun geot
Wondeopool radio
2011 Pyongyangsong

TV seriály

2018 Laibeu (TV seriál)
2017 Choigoeui hanbang (TV seriál)
2016 Anturaji (TV seriál)
Dieo mai peurenjeu (TV seriál)
Hwarang (TV seriál)
Maeumeui sori (TV seriál)
Peok! (TV seriál)
Taeyangeui hooye (TV seriál)
2014 Gwaenchana, sarangiya (TV seriál)
Shikeurit reobeu (TV seriál)
2013 Boolui yeoshin Jung-Yi (TV seriál)
Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Yeonaejojakdan : shirano (TV seriál)
2012 Sesang eodiedo eobneun chakhan namja (TV seriál)
2011 Chonggagne yachaegage (TV seriál)
Siti hyunteo (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
2008 Geubooni osinda (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Bēnpǎo Ba (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace