foto

Sergej Jurskij

  • nar. 16.3.1935 (83 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 13 (TV film)
1976 Derviš bourá Paříž
1969 Korol-oleň
1968 Zlaté tele
1963 Dvorní zpěvačka

TV seriály

2008 Otcy i děti (TV seriál)
1979 Místo akce neměnit! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace