foto

Kevin Sussman

  • nar. 4.12.1970 (46 let)
    Staten Island, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kevin Sussman pochází z početnější rodiny; má tři bratry. Jeden rok studoval na univerzitě na Staten Islandu v New Yorku, poté přestoupil na Akademii Dramatických Umění, která se nachází na Manhattanu. Po dokončení akademie studoval čtyři roky u učitelky herectví Uty Hagen.

Známý je hlavně díky americkému seríálu Teorie velkého třesku, kde hraje majitele obchodu s komiksy, v němž také prodává. Od 6. série se v seriálu ukazuje pravidelně. Další jeho známou rolí je Walter, kterého hraje v dramaticko-komediálním seriálu Ošklivá Betty. Dále si zahrál, ne už tak výrazné role, ve filmech jako je A.I. Umělá inteligence, Hitch: Lék pro moderního muže a další.

Vojtěch "Cheeker" Jirka

Herecká filmografie

Filmy

2012 2nd Serve
2011 Freeloaders
2010 Alfa a Omega
Vrahouni
2009 Zažít Woodstock
2008 Jak ukrást nevěstu
Nakažení smrtí
Po přečtení spalte
Sincerely, Ted L. Nancy (TV film)
2007 Holky jsou fajn, ale pes je pes
2006 Ira & Abby
Nominace na Oscara
Veselý prachy
Wedding Album, The (TV film)
2005 Hitch: Lék pro moderního muže
2004 Malá černá skříňka
2002 Garmento
Holka na roztrhání
Incident
Samá voda
2001 A.I. Umělá inteligence
Léto k nepřežití
Líbat Jessicu Steinovou
2000 Na pokraji slávy
1999 Nespoutaná volnost

TV seriály

2017 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rizika vztahů na dálku (S10E24)
Frustrace z odloučení (S10E21)
Bezprecedentní ztráta paměti (S10E20)
další epizody (7)
2016 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Synchronicita narozenin (S10E11)
Šachování se společným majetkem (S10E10)
Fetální kopnutí (S10E06)
další epizody (10)
2015 Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Očekávání premiérové noci (S09E11)
Machinace s heliem (S09E06)
Zvyšování tělesné kondice (S09E05)
další epizody (9)
2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Kompenzace maturitního plesu (S08E08)
Fabulace o postelovém úletu (S08E04)
Loupež ve spacím kupé (S08E01)
další epizody (7)
2013 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Cooperova extrakce (S07E11)
Minimalizace Dobyvatelů (S07E04)
Egoismus lovce pokladů (S07E03)
další epizody (7)
2012 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Vánoční deziluze (S06E11)
Holografická stimulace (S06E05)
Minimalizace dopadu návratu (S06E04)
další epizody (8)
Tráva (TV seriál)
Přes práh (S08E10)
Pět mil od Yetzer Hara (S08E08)
Alosaurus zničí zámek (S08E06)
2011 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rozšíření Válečníků z Ka’a (S05E10)
Fluktuace dobráctví (S05E07)
Variace na Schrödingerovu kočku (S05E05)
další epizody (4)
2010 Polda a polda (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rekombinace Ligy spravedlnosti (S04E11)
Feromonový zápach zoufalství (S04E05)
Wheatonova repríza (S03E19)
další epizody (4)
2009 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Zesílené vzpomínky (S03E07)
Korolár hrůzostrašné polevy (S03E05)
Turbulence přísně tajných materiálů (S02E22)
další epizody (4)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Middleman, The (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zkažená dovolená (S03E17)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Jmenuju se vězeň, část první (S03E01)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Přijde chlap k psychiatrovi (S02E01)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1997 Ghost Stories (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Dokumentární

2009 140
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace