foto

Valentin Smirnitskij

  • nar. 10.6.1944 (74 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ljubov vně konkursa (TV film)
2014 Passažir iz San-Francisko
2013 Legenda 17
2012 Džentlmeny, udači!
2011 Beremennyj
Kamenskaja 6: Zaměna objekta (TV film)
Samyj lučšij film 3-DE
2009 Vozvraščenie mušketěrov, ili Sokrovišča kardinala Mazarini
2006 Běšenyje děňgi
Kontrolnyj poceluj
Svoja sredi čuchich
Čego chočet ženščina?
Čeljusti
2005 Moj ličnyj vrag (TV film)
Sumasšedšij děň
2003 Mail Order Bride
2001 Marš Tureckogo 2: Abonent nědostupen (TV film)
1999 Ljubov zla
1997 Afyory, muzyka, lyubov...
1996 Don Kichot vozvratščajetsja
Volšebnoje kreslo (TV film)
1994 Děti čugunnych bogov
1993 Provincialnyj benefis
Skandal v našem Klošgorodě
Tajna korolevy Anny ili muškeťory 30 let spusťa
1992 Muškeťory dvadcať let spusťa
1991 Verbovščik
Ščen iz sozvězdija Gončich psov
1990 Sistema 'Nipel'
1989 Ja v polnom porjadke
Vizit damy (TV film)
1988 Aelita, ně pristavaj k mužčinam!
Artistka iz Gribova (TV film)
Proisšestvije v Utinoozjorske
Vam što, naša vlasť ne nravitsja?!
1987 Kuvyrok čerez golovu
Razorvannyj krug
Staraja azbuka
1986 Tichoje sledstvije
1985 Licha běda načalo
Nabat na rassvete
Pryžok
Váš oddaný...
1984 Měděný anděl
Prochindiada, ili běg na městě
1983 Kometa
1982 Etjud dlja domino s rojalem (TV film)
Otcové a dědové
Šuročka
1981 Kuda on děnětsja!
Ličnaja žizň direktora (TV film)
1980 Odnaždy, dvadcať let spusťa
1978 D'Artaňan i tri muškeťora (TV film)
1975 Dobrodružství s Nuki
1974 Ostanovitě Potapova!
1972 Mobi Dik (TV film)
1971 Jakov Bogomolov
1970 Doroga na Rjubecal
Ljubov Jarová
Spokojnyj den v konce vojny
1968 Sjem starikov i odna devuška (TV film)
Udar! Ješčjo udar!
1967 Dvoe
1966 Korolevskaja regata
1965 Poslednij mesjac oseni
1963 Chodím po Moskvě

TV seriály

2017 Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Mavr sdělal svojo dělo (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)
Petlja Nesterova (TV seriál)
Vesenněje obostrenije (TV seriál)
2014 Az vozdam (TV seriál)
Kuraž (TV seriál)
Poiski ulik (TV seriál)
2012 Mama-detektiv (TV seriál)
2010 Zemskij doktor (TV seriál)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
2007 Gorodskoj romans (TV seriál)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2004 Krasnaja kapella (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
2003 Vokzal (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
1997 Klubnička (TV seriál)
1989 Vchod v labirint (TV seriál)
1987 Poraženije (TV seriál)
Vizit k Minotavru (TV seriál)
1969 Pobočník jeho Excelence (TV seriál)
1968 Štít a meč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace