foto

Miro Šmajda

  • nar. 27.11.1988 (29 let)
    Košice, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Slovenský zpěvák, skladatel a producent Miroslav "Miro" Šmajda se narodil v Košicích dne 27. listopadu 1988. V roce 2006 se zúčastnil písničkové soutěže Košický zlatý poklad 2006, u odborné poroty neuspěl. O tři roky později se účastnil hudební soutěže Česko Slovenská Superstar, kde ve finále skončil na 2. místě. Od té doby koncertuje a vystupuje. V roce 2010 se zúčastnil taneční show Let's Dance. V březnu 2011 zvítězil v anketě Žebřík 2010 ve třech kategoriích.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Filmy

2012 Poslední výkřik

Dokumentární

2008 Tříkrálový koncert (koncert)

TV pořady

2016 Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
Živě z PALLADIA (TV pořad)
2012 Drzá Diana (TV pořad)
Limuzína (TV pořad)
Mixxxer (TV pořad)
2010 Adela show (TV pořad)
Slovenka roka 2010 (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
2009 Slávik 2009 (TV pořad)
SuperSilvester 2009 (TV pořad)
Česko - Slovenská SuperStar (TV pořad)
2008 Bravo tv (TV pořad)
Modré z neba (TV pořad)
One Man Show (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
2002 Teleráno (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)
1994 Televizní noviny (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace