foto

David Dietz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Fetish Dolls Die Laughing
Indemnity
2011 Death from Above
2007 Strange Girls
2006 Konec hry

TV seriály

2009 Pastor Greg (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Indemnity

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace