foto

Josh Schwartz

  • nar. 6.8.1976 (42 let)
    Providence, Rhode Island, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Monster High
2015 Broad Squad (TV film)
2000 Wall to Wall Records (TV film)
1999 Brookfield (TV film)

TV seriály

2018 Runaways (TV seriál)
Gimmie Shelter (S02E01)
2017 Dynasty (TV seriál)
I Hardly Recognized You (S01E01)
Runaways (TV seriál)
Rewind (S01E02)
Reunion (S01E01)
2012 Super drbna (TV seriál)
Hledá se Serena (S06E01)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh II (S03E19)
2009 Rockville CA (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Holky z valley (S02E24)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a první rande (S02E01)
Super drbna (TV seriál)
Mnoho povyku pro nic (S01E18)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a helikoptéra (S01E02)
Pilot (S01E01)
Super drbna (TV seriál)
Nedělní odpoledne (S01E02)
Pilot (S01E01)
O.C. (TV seriál)
The End's Not Near, It's Here (S04E16)
The My Two Dads (S04E09)
2006 O.C. (TV seriál)
The Summer Bummer (S04E06)
The Avengers (S04E01)
The Secrets and Lies (S03E19)
2005 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah Bar Mitz-vahkkah (S03E10)
The Dearly Beloved (S02E24)
The Return of the Nana (S02E21)
další epizody (6)
2004 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah That Almost Wasn't (S02E06)
The SnO.C. (S02E05)
The Distance (S02E01)
další epizody (9)
2003 O.C. (TV seriál)
The Countdown (S01E14)
The Secret (S01E12)
The Homecoming (S01E11)
další epizody (7)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Kde je Albert?

Herecká filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Dynasty (TV seriál)
Episode 22 (S02E22)
Episode 21 (S02E21)
Episode 20 (S02E20)
další epizody (13)
2018 Dynasty (TV seriál)
Crazy Lady (S02E09)
A Real Instinct for the Jugular (S02E08)
A Temporary Infestation (S02E07)
další epizody (22)
Runaways (TV seriál)
Split Up (S02E13)
Earth Angel (S02E12)
Last Waltz (S02E11)
další epizody (16)
2017 Dynasty (TV seriál)
Rotten Things (S01E09)
The Best Things in Life (S01E08)
A Taste of Your Own Medicine (S01E07)
další epizody (9)
Runaways (TV seriál)
Refraction (S01E07)
Metamorphosis (S01E06)
Kingdom (S01E05)
další epizody (7)
2013 Gossip Girl: Acapulco (TV seriál)
2012 Super drbna (TV seriál)
New Yorku, miluji tě! (S06E10)
Mstitelé (S06E09)
Je to hrozně složité (S06E08)
další epizody (24)
2011 Super drbna (TV seriál)
S chlapci v limuzínách (S05E10)
Carolina cesta do zatracení (S05E09)
Krása odhalených zdrojů (S05E08)
další epizody (21)
2010 Super drbna (TV seriál)
Venkovanka (S04E11)
Pod svícnem bývá tma (S04E10)
Čarodějky z Bushwicku (S04E09)
další epizody (21)
2009 Rockville CA (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Bartův stín (S03E12)
Serenino tajemství (S03E11)
Konec Disko koštěte (S03E10)
další epizody (24)
2008 Super drbna (TV seriál)
Barte, kde jsi? (S02E13)
Báječná lež (S02E12)
Archibaldův osud (S02E11)
další epizody (20)
2007 Chuck (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Vánoce na Upper East Side (S01E11)
Vítejte v nóbl společnosti (S01E10)
Rodinná krize (S01E09)
další epizody (11)
O.C. (TV seriál)
The End's Not Near, It's Here (S04E16)
The Night Moves (S04E15)
The Shake Up (S04E14)
další epizody (8)
2006 O.C. (TV seriál)
The Earth Girls Are Easy (S04E08)
The Chrismukk-huh? (S04E07)
The Summer Bummer (S04E06)
další epizody (23)
2005 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah Bar Mitz-vahkkah (S03E10)
The Disconnect (S03E09)
The Game Plan (S03E08)
další epizody (28)
2004 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah That Almost Wasn't (S02E06)
The SnO.C. (S02E05)
The New Era (S02E04)
další epizody (19)
2003 O.C. (TV seriál)
The Countdown (S01E14)
The Best Chrismukkah Ever (S01E13)
The Secret (S01E12)
další epizody (14)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace