foto

Jean-François Robin

  • nar. 1943
    Sologne, Francie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

César Awards

  • 1998 -Hrbáč (Nejlepší kamera)

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Amoureux de ma femme
2013 Marius
2011 Studnařova dcera
2009 Un homme d'honneur (TV film)
2008 Anarchistova žena
2007 Le Prix à payer
2006 Le Passager de l'été
2005 Svatojakubská pouť
2004 Zabij mě s citem
2003 France Boutique
Lví doupě
Tři muži a nemluvně po 18 letech
2001 Belphegor: Fantom Louvru
Chaos
2000 Amazonka
Americká stopa
Nora
1999 Makléř
1998 La Patinoire
1997 Hrbáč
Metroland
Polibek hada
1996 Muž v hlavní roli
1995 Efecto mariposa, El
Nelly a pan Arnaud
1994 Apartmá č. 16
Profesor odchází
1993 Do toho, mládeži!
1992 IP5: L'île aux pachydermes
Sam suffit
Sévillane, La
1991 Plaisir d'amour
Trois nuits
Women & Men 2: In Love There Are No Rules (TV film)
1990 Monsieur
1989 Počkej do jara, Bandini
Roselyne et les lions
1988 Méliès 88: La providence de Notre-Dame des flots (TV film)
Několik dní se mnou
1987 Bolest lásky
Samotář
1986 37,2 po ránu
Kamikaze
L'unique
1985 Parking
Šílená láska
1984 Ulička barbarů
Černá listina
1983 Sarah
Un bon petit diable
1982 Interdit aux moins de 13 ans
1981 Les Années lumière
Les babas cool
Malheurs de Sophie, Les
Un étrange voyage
1980 Je vais craquer!!!
1979 Ce répondeur ne prend pas de messages
Coup de sirocco, Le
Dovolená po francouzsku 2
Martin et Léa
Rue du Pied de Grue
1978 Dovolená po francouzsku
1977 Coeur froid, Le
La Communion solennelle
Pourquoi pas!
Solveig et le violon turc
1976 Le Plein de super
1975 La mémoire
Lèvres de sang
1970 Un couple d'artistes

TV seriály

2010 Le roi, l'écureuil et la couleuvre (TV seriál)

Dokumentární

1977 Mais qu'est ce qu'elles veulent

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

1964 Chroniques de France (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace