foto

Allison Adler

  • nar. 30.5.1967 (51 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Women of a Certain Age (TV film)
1992 Inside Out IV
1991 Inside Out

TV seriály

2017 Dynasty (TV seriál)
Guilt Is for Insecure People (S01E03)
2013 Úplně normální (TV seriál)
The Big Day (E22)
Stay-At-Home Dad (E13)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Obama Mama (E04)
Sofa's Choice (E02)
Pilot (E01)
Glee (TV seriál)
Finále (S03E21)
Srdce (S03E13)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Beginning (E20)
No Ordinary Powell (E15)
No Ordinary Friends (E11)
Glee (TV seriál)
Hrnec zlata (S03E04)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Visitors (E06)
No Ordinary Vigilante (E04)
No Ordinary Marriage (E02)
Chuck (TV seriál)
Chuck a podzemní dráha (S03E18)
Chuck a líbánky (S03E14)
Chuck a falešná identita (S03E08)
další epizody (4)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh (S02E22)
Chuck a zlomené srdce (S02E18)
Chuck a nejlepší přítel (S02E14)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a pumy (S02E04)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a sérum pravdy (S01E08)
Chuck a chlupáč (S01E04)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
2002 Still Standing (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Supergirl (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
Episode 9 (S05E09)
Episode 8 (S05E08)
další epizody (23)
2018 Supergirl (TV seriál)
Elseworlds, Part 3 (S04E09)
Bunker Hill (S04E08)
Rather the Fallen Angel (S04E07)
další epizody (23)
2017 Supergirl (TV seriál)
Reign (S03E09)
Crisis on Earth-X, Part 1 (S03E08)
Wake Up (S03E07)
další epizody (9)
2013 Úplně normální (TV seriál)
The Big Day (E22)
Finding Name-O (E21)
About a Boy Scout (E20)
další epizody (11)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Baby Proofing (E11)
The XY Factor (E10)
Pardon Me (E09)
další epizody (11)

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Chuck Fu and Dim Sum

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace