foto

Craig DiGregorio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Checked Out (TV film)

TV seriály

2017 Kevin (Probably) Saves the World (TV seriál)
Listen Up (E02)
Making History (TV seriál)
Chadwick's Angles (E04)
2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Temná (S01E10)
2015 Workaholics (TV seriál)
TAC in the Day (S05E13)
Ditch Day (S05E06)
Gayborhood (S05E05)
2014 Workaholics (TV seriál)
Time Chair (S04E10)
Brociopath (S04E06)
2013 Workaholics (TV seriál)
Hungry Like the Wolf Dog (S03E18)
2012 Workaholics (TV seriál)
The Business Trip (S03E01)
Chuck (TV seriál)
Chuck a vydržovaný muž (S05E09)
2011 Liga snů (TV seriál)
The Light of Genesis (S03E10)
Chuck (TV seriál)
Chuck a virus (S05E05)
Chuck a Agent X (S04E22)
Chuck a první banka zla (S04E17)
další epizody (4)
2010 Oškliví Američané (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
The Marathon (S02E05)
Chuck (TV seriál)
Chuck a ulička hrůzy (S04E06)
2009 Liga snů (TV seriál)
Mr. McGibblets (S01E04)
Ďáblův sluha (TV seriál)
The Home Stretch (S02E08)
...A New Hope (S02E01)
2008 State of the Union (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Rebellion (S01E14)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Leon (S01E06)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Fat Mike (S01E05)
2004 Drawn Together (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a nečekaný zvrat (S01E12)
2003 Da Ali G Show (TV seriál)
The O'Keefes (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Doma (S02E01)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Devil and Sam Oliver (S02E13)
Business Casualty (S02E12)
To Sprong, with Love (S02E11)
další epizody (13)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Workaholics (TV seriál)
Speedo Racer (S05E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace