foto

Daisuke Tadžima

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Yoso no Uta ~ Watashi no Uta (TV film)
2009 Senjo no Melody ~ 108-nin no Nihonjin Heishi no Sukutta Kiseki no Uta (TV film)
2008 Nadešiko tai (TV film)
2006 Senjou no Yuubinhaitatsu (TV film)
2005 Kjúmei bjótó 24dži supešaru (TV film)
2002 Kjúmei bjótó 24dži supešaru 2002 (TV film)
2000 Ai Kotoba wa Yuki (TV film)

TV seriály

2009 Arifureta Kiseki (TV seriál)
2005 Jasašii džikan (TV seriál)
Kamiču! (TV seriál)
2003 Okaasan to issho (TV seriál)
2002 Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
Onmyoji Abe no Seimei (TV seriál)
2001 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
2000 Love Complex (TV seriál)
1999 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Kóri no sekai (TV seriál)
1998 With Love (TV seriál)
1997 Narita Rikon (TV seriál)
1995 For You (TV seriál)
Sashow Taeko Saigo no Jiken (TV seriál)
1994 Kono Ai ni Ikite (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Miss Cinderella (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky