foto

Staffan Lindberg

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Guldbaggen

Režijní filmografie

Filmy

2018 Lyckligare kan ingen vara
2014 Micke & Veronica
2011 Tenkrát na Phuketu
2009 Léto s Göranem

TV seriály

2019 Parterapi (TV seriál)
2017 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Obchod s drogami (S02E08)
Najet do zdi (S02E07)
Rozlučka po švédsku (S02E06)
další epizody (4)

Dokumentární

2010 Facing Genocide - Khieu Samphan and Pol Pot

Herecká filmografie

Filmy

1991 Med en helvetes kraft (TV film)

TV seriály

1992 Rederiet (TV seriál)
1990 Nepřítel nepřítele (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Lyckligare kan ingen vara
2014 Micke & Veronica

TV seriály

2017 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (4)
2016 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2004 Kvinnor emellan (TV seriál)
2003 Män emellan (TV seriál)

Dokumentární

2010 Facing Genocide - Khieu Samphan and Pol Pot

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky