foto

Tonino Benacquista

  • nar. 1.9.1961 (59 let)
    Choisy-le-Roi, Val-de-Marne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Mafiánovi - kniha
2006 17 Juillet 1994 entre 22 et 23h, Le - kniha
2005 Černá skříňka - povídka
2003 L'Outremangeur - komiks
2001 Les morsures de l'aube - kniha
Plafond, Le - povídka
1994 Couchettes express (TV film) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Zločin
2005 Tlukot mého srdce se zastavil
2003 L'Outremangeur
2001 Čti mi ze rtů
2000 Faux-fuyants, Les (TV film)
Le Coeur à l'ouvrage
1999 Rozvrat

TV seriály

1992 Puissance 4 (TV seriál)
1987 Souris noire (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky