foto

Brian Ames

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Friend Zone (TV film)
2017 Non-Transferable
2016 I Am Watching You
2013 .357
Elegy for a Revolutionary
Shuffleton's Barbershop (TV film)
Surrogate, The (TV film)
2012 Man from Shaolin
Maniak
Sweetwater
Walking the Halls
2011 Last Resort, The (TV film)
2007 Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane
2005 The Helix... Loaded
2004 Velmi nebezpečné známosti 3

TV seriály

2018 Westworld (TV seriál)
Virtu e Fortuna (S02E03)
Shledání (S02E02)
Noci vstříc (S02E01)
2015 Nešika (TV seriál)
Holding on and Letting Go (S05E12)
The Graduates (S05E11)
Reality Does Not Bite (S05E10)
další epizody (5)
2014 Red Band Society (TV seriál)
How Did We Get Here? (E09)
We Are Angels (TV seriál)
Nešika (TV seriál)
Sprang Break: Part 2 (S04E21)
Sprang Break, Part 1 (S04E20)
Over the Hump (S04E19)
další epizody (8)
2012 G.C.B. (TV seriál)
2011 Single Ladies (TV seriál)
2010 Squatteři (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Let the Right One In (S01E17)
2009 My Date (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
To je můj pes (S04E05)
Rozuzlení (S04E01)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Valkýry z Vallhaly, část první (S06E01)

TV pořady

2009 The Web.Files (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace