foto

Richard Brooks

  • nar. 9.12.1962 (56 let)
    Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Sin Seer
2013 Mr. Sophistication
1999 Právo silnějšího
1998 Acid Rain
Johnny B Good
Ragtimeova dobrodružství
Svatba (TV film)
1996 Chameleon
Gangster blues
Kufr plný drog (TV film)
Suplent
Vrána: Město andělů
1991 Neónová říše (TV film)
Tehdy v Memphisu (TV film)
1990 To Sleep with Anger
1989 Ohrožení na dálnici 91 (TV film)
Patrola prokletých
Shocker
1988 Blue Jean Cop
Saigon
1987 Saxo
Special Friendship, A (TV film)
Tajemné zlo
1986 Good to Go
Resting Place (TV film)
1985 Badge of the Assassin (TV film)
Školák vlkodlak
1984 With Intent to Kill (TV film)

TV seriály

2018 Jacqueline and Jilly (TV seriál)
The Flash (TV seriál)
True Colors (S04E13)
Honey, I Shrunk Team Flash (S04E12)
The Elongated Knight Rises (S04E11)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Uncertainty Principle (E02)
The Rich & the Ruthless (TV seriál)
The Flash (TV seriál)
Mixed Signals (S04E02)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Výpadky paměti (S03E16)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
The Devil's Share (S03E10)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Bezcenný život (S01E09)
2002 Firefly (TV seriál)
Objekty ve vesmíru (E14)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Custody (S06E14)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Shutt Down (S01E06)
Pohotovost (TV seriál)
V žáru Chicaga (S01E06)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Benevolence (S03E22)
Manhood (S03E21)
Securitate (S03E20)
další epizody (12)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Consultation (S03E10)
Point of View (S03E09)
Prince of Darkness (S03E08)
další epizody (21)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
His Hour Upon the Stage (S02E11)
Heaven (S02E10)
Renunciation (S02E09)
další epizody (22)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)
Prisoner of Love (S01E10)
Indifference (S01E09)
další epizody (11)

Dokumentární

1990 Listen Up: The Lives of Quincy Jones

Režijní filmografie

Filmy

1998 Johnny B Good

Scenáristická filmografie

TV seriály

1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace