foto

Kristofer Hivju

  • nar. 7.12.1978 (41 let)
    Oslo, Norsko

Biografie

Kristofer Hivju je norský herec, producent a spisovatel, který se narodil 7.12.1978 v Oslu. Je také synem norského herce Erika Hivju. Poprvé se na televizních obrazovkách ukázal v roce 2001 a to v norském seriálu Fox Grønland. Ale nejvýrazněji se zatím prosadil v seriálu Hra o trůny, kde si zahrál jednoho z velitelů Divokých Tormunda Obrozhoubu. Kristofer nyní žije v Trodheimu ve své rodné zemi.

Daniel "BlacksharkX" Janata

Herecká filmografie

Filmy

2020 Downhill
2017 Rychle a zběsile 8
2016 Poslední král
2015 Wendyeffekten
2014 Akce Arktida
Boj sněžného pluhu s mafií
Vyšší moc
2013 Po zániku Země
2011 Věc: Počátek
2008 Lovci lidí

TV seriály

2019 Dvojče (TV seriál)
Siste dag (E08)
Syvende dag (E07)
Sjette dag (E06)
další epizody (8)
Hra o trůny (TV seriál)
Železný trůn (S08E06)
Poslední ze Starků (S08E04)
Dlouhá noc (S08E03)
další epizody (5)
2018 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Ďáblův advokát (S06E04)
Neúmyslná vražda (S06E03)
Na tenkém ledě (S06E02)
další epizody (4)
2017 Hra o trůny (TV seriál)
Drak a Vlk (S07E07)
Za Zdí (S07E06)
Východní hlídka (S07E05)
další epizody (4)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Bitva bastardů (S06E09)
Zlomený muž (S06E07)
další epizody (7)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Osudný den (S05E08)
Vraždy na konci ulice (S05E07)
Smrt v ohni (S05E06)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
Dar (S05E07)
další epizody (5)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
další epizody (5)
2013 Boj (TV seriál)
Kampen for å slippe skolen (S01E10)
Hra o trůny (TV seriál)
Deště Kastameru (S03E09)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)
Cesta vzhůru (S03E06)
další epizody (7)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2007 Størst av alt (TV seriál)
2004 Seks som oss (TV seriál)
2001 Fox Grønland (TV seriál)

Dokumentární

2019 Hra o trůny: Poslední hlídka (TV film)

Host

TV pořady

2019 Matsjokket (TV pořad)

Fanoušci tvůrce