foto

Kristofer Hivju

  • nar. 7.12.1978 (39 let)
    Oslo, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Guldbaggen

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rychle a zběsile 8
2016 Poslední král
2015 Wendyeffekten
2014 Akce Arktida
Boj sněžného pluhu s mafií
Vyšší moc
2013 Po zániku Země
2011 Věc: Počátek
2008 Lovci lidí

TV seriály

2018 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Ďáblův advokát (S06E04)
Stíny nad Stockholmem: Neúmyslná vražda (S06E03)
Stíny nad Stockholmem: Na tenkém ledě (S06E02)
další epizody (4)
2017 Hra o trůny (TV seriál)
Za zdí (S07E06)
Východní hlídka (S07E05)
Dračí kámen (S07E01)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Bitva bastardů (S06E09)
Zlomený muž (S06E07)
další epizody (7)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Osudný den (S05E08)
Stíny nad Stockholmem: Vraždy na konci ulice (S05E07)
Stíny nad Stockholmem: Smrt v ohni (S05E06)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
Dar (S05E07)
další epizody (5)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
další epizody (5)
2013 Boj (TV seriál)
Kampen for å slippe skolen (S01E10)
Hra o trůny (TV seriál)
Deště Kastameru (S03E09)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)
Cesta vzhůru (S03E06)
další epizody (7)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2007 Størst av alt (TV seriál)
2004 Seks som oss (TV seriál)
2001 Fox Grønland (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace