foto

Yo-won Lee

  • nar. 4.9.1980 (40 let)
    Songnam, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Geurae, gajok
2013 Jeonseolui joomeok
2012 Podezřelý X
2010 Doenjang
2007 Hwaryeohan hyooga
2005 Kwang-shigi dongsaeng Kwang-tae
2002 Apeurika
Seopeuraijeu
2001 Koyangireul butaghae
1998 Namjaui hyanggi

TV seriály

2019 Dallineun josagwan (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
Yimong (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2017 Boksuja sosyeolkeulleob (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Boolyaseong (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (8)
2016 Boolyaseong (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Wookssinamjeonggi (TV seriál)
2013 Hwanggeumui jegoog (TV seriál)
2012 Maui (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2007 Motdoen sarang (TV seriál)
Uikwauisa bongdalhee (TV seriál)
2005 패션 70's (TV seriál)
2002 Daemang (TV seriál)
2001 Pureun angae (TV seriál)
Sunjeong (TV seriál)
2000 Kkokji (TV seriál)
1999 Hakgyo 2 (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Reonning maen (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)