foto

Kelly Rowan

  • nar. 26.10.1965 (51 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kelly se narodila v roce 1965 v Kanadském hlavním městě Ottawa. Začínala s modelingem během studia na vysoké škole, aby si vydělala nějaké peníze navíc a objevila se i v pár reklamách. Její kariéra odstartovala v roce 1980. Objevila se ve filmech jako VRATA DO PODSVĚTÍ, Spielbergově filmu HOOK, TŘI DO TANGA nebo 187 - KÓD PRO VRAŽDU po boku Samuela L. Jacksona. Hostovala také v několika známých seriálech jako DALLAS, KRAJNÍ MEZE, DA VINCIHO PŘÍPADY nebo KRIMINÁLKA LAS VEGAS. V roce 1993 získala ocenění Gemini Award za práci v TV filmu ÚPLNÉ BEZVĚTŘÍ 2.

V roce 2002 si zahrála v několika epizodách v kritiky uznávaném seriálu VZKVÉTAJÍCÍ MĚSTO. Hrála Miriam, podváděnou manželku Davida McNorrise (Neal McDonough). Mezi české diváky se dostala do podvědomí nejvíc asi jako Kristen Cohen v televizním seriálu stanice FOX, v O.C., coby poslušná matka Setha Cohena a manželka Sandy Cohena. Vydržela zde celé 4 řady po dobu let 2003-2007. Za tuhle roli v roce 2006 získala ocenění Prism award.

Dále si ještě v roce 2007 zahrála v Kanadském televizním snímku V KRAJINĚ BEZ BOHA. V roce 2008 to pak byl film PROTIKLADY SE PŘITAHUJÍ s Freddie Prinze Jr.. a nejnověji dokončila film Good Times Are Killing Me u kterého byla zároveň i výkonný producent.

20. června 2007 byla zasnoubena s Kanadským miliardářem Davidem Thomsonem. Po zrušení jejich závazku se jí 28. dubna 2008 narodila dcera Ella Sophia. Aktuálně žije v Los Angeles.

David "sir-dave" Čechmánek

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tulips for Rose
2012 Rufus
2011 Cyberbully (TV film)
2009 The Good Times Are Killing Me (TV film)
2008 Protiklady se přitahují
2007 In God's Country (TV film)
2006 Eight Days to Live (TV film)
Mount Pleasant
2002 Greenmail
Man Who Saved Christmas, The (TV film)
Zbraň nebo kříž (TV film)
2001 Harlequin 11 - Láska s podezřením (TV film)
Jet Boy
Mezi námi děvčaty (TV film)
Vězeň
2000 Pohrdání (TV film)
Pravda o Jane (TV film)
1999 Late Last Night (TV film)
Slečna Anya (TV film)
Tři do tanga
Zločin z vášně (TV film)
1998 Úspěšné zmizení (TV film)
1997 Mother's Wish, A (TV film)
Svatba sjednaná v nebi (TV film)
187 - Kód pro vraždu
1996 Mocking the Cosmos
1995 Candyman 2 : Sbohem masu
Černý lišák 3: Lidé dobří a zlí (TV film)
Nájemní vrazi
1993 Úplné bezvětří 2 (TV film)
1992 Reportérka (TV film)
Tajemství hřbitova (TV film)
1991 Hook
1989 The Long Road Home
1987 Únos kojence Johna Doea (TV film)
Vrata do podsvětí
1986 The High Price of Passion (TV film)
The Truth About Alex (TV film)
1980 Children of Divorce (TV film)

TV seriály

2015 Castle na zabití (TV seriál)
Studentova smrt (S08E03)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Possession (S03E04)
Shiver (S03E03)
Painless (S03E02)
další epizody (8)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Bojovník (S02E10)
Zranění (S02E09)
Azyl (S02E08)
další epizody (9)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Světlo (S01E10)
Stín (S01E09)
Kilimandžáro (S01E08)
další epizody (10)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Rozvodová párty (S07E17)
2003 O.C. (TV seriál)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Otroci z Las Vegas (S02E08)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Virtuální budoucnost (S01E07)
Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)

TV pořady

2004 On-Air with Ryan Seacrest (TV pořad)
Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace