foto

Sam Gifaldi

  • nar. 30.5.1985 (34 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Remembering Charlie (TV film)
2002 Arnoldovy patálie
2001 Labutí trumpetka
1999 Blázniví únosci
Legenda mysu pirátů
1998 Život brouka
1997 Nechte to na Beaverovi
1995 Psí život
1994 Where Are My Children? (TV film)
1993 Nechci být sám (TV film)
1992 Child of Rage (TV film)

TV seriály

1997 JAG (TV seriál)
Strážce (S02E12)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
1995 Bless This House (TV seriál)
1993 Mommies, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace