foto

Sissela Benn

  • nar. 14.5.1980 (40 let)
    Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sune žení dědu
2018 Sune vs Sune
2012 Výpadky proudu

TV seriály

2018 Insiativet (Initiativet) (TV seriál)
2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2012 Kontoret (TV seriál)
2010 I Anneli (TV seriál)
2007 Hjälp! (TV seriál)
2006 Wallander (TV seriál)
Den svaga punkten (S01E07)
2002 Livshunger (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Sagan om Dilan och Moa (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 I Anneli (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Robins (TV pořad)
1979 Allsång på Skansen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky