foto

Sissela Benn

  • nar. 14.5.1980 (40 let)
    Švédsko

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sune žení dědu
2018 Sune vs Sune
2012 Výpadky proudu

TV seriály

2020 LasseMajas Detektivbyrå (TV seriál)
2018 Insiativet (Initiativet) (TV seriál)
2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
2012 Kontoret (TV seriál)
2010 I Anneli (TV seriál)
2007 Hjälp! (TV seriál)
2005 Wallander (TV seriál)
2002 Livshunger (TV seriál)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky