foto

Peter Scanavino

  • nar. 29.2.1980 (38 let)
    Denver, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Cold Lands, The
Mutual Friends
2012 Watching TV with the Red Chinese
2010 Bezvadíkyještěprosím
Zenith
2008 Informátoři
Podvod
2006 Under Surveillance

TV seriály

2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Accredo (S20E05)
Revenge (S20E04)
Zero Tolerance (S20E03)
další epizody (21)
2017 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Intent (S19E08)
Something Happened (S19E07)
Unintended Consequences (S19E06)
další epizody (23)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Broken Rhymes (S18E06)
Rape Interrupted (S18E05)
Heightened Emotions (S18E04)
další epizody (20)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
The Number of Rats (S02E20)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Depravity Standard (S17E09)
Melancholy Pursuit (S17E08)
Patrimonial Burden (S17E07)
další epizody (22)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Bůh se o mě postará (S01E03)
Banshee (TV seriál)
Hromový muž (S02E02)
Černá listina (TV seriál)
Milton Bobbit (No. 135) (S01E18)
Lovci zločinců (TV seriál)
Deus Ex Machina (S03E23)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vzorec sedmnáct (S16E09)
Glasgowmanův hněv (S16E06)
Rekviem za pornohvězdu (S16E05)
další epizody (6)
2013 Vzpomínky (TV seriál)
Maps and Legends (S02E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Monster's Legacy (S14E13)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Gloves Come Off (S03E18)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Old Friends (TV seriál)
2008 Mutual Friends (TV seriál)
2006 The Bedford Diaries (TV seriál)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hon za diamanty (S05E02)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace