foto

Peter Scanavino

  • nar. 29.2.1980 (40 let)
    Denver, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Cold Lands, The
Mutual Friends
2012 Watching TV with the Red Chinese
2010 Bezvadíkyještěprosím
Zenith
2008 Informátoři
Podvod
2006 Under Surveillance

TV seriály

2019 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
At Midnight in Manhattan (S21E05)
The Burden of Our Choices (S21E04)
Down Low in Hell's Kitchen (S21E03)
další epizody (5)
2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Accredo (S20E05)
Revenge (S20E04)
Zero Tolerance (S20E03)
další epizody (21)
2017 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Intent (S19E08)
Something Happened (S19E07)
Unintended Consequences (S19E06)
další epizody (23)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Broken Rhymes (S18E06)
Rape Interrupted (S18E05)
Heightened Emotions (S18E04)
další epizody (20)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
The Number of Rats (S02E20)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Depravity Standard (S17E09)
Melancholy Pursuit (S17E08)
Patrimonial Burden (S17E07)
další epizody (22)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Bůh se o mě postará (S01E03)
Banshee (TV seriál)
Hromový muž (S02E02)
Černá listina (TV seriál)
Milton Bobbit (č. 135) (S01E18)
Lovci zločinců (TV seriál)
Umělá inteligence (S03E23)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vzorec sedmnáct (S16E09)
Glasgowmanův hněv (S16E06)
Rekviem za pornohvězdu (S16E05)
další epizody (6)
2013 Vzpomínky (TV seriál)
Maps and Legends (S02E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Monster's Legacy (S14E13)
2012 Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Letting Go (E15)
Dobrá manželka (TV seriál)
Gloves Come Off (S03E18)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Old Friends (TV seriál)
2008 Mutual Friends (TV seriál)
2006 The Bedford Diaries (TV seriál)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Boys Will Be Boys (E12)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hon za diamanty (S05E02)
Třetí hlídka (TV seriál)
End of Tour (S06E21)
How Do You Spell Belief? (S06E20)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky