foto

Marcia Bennett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chubby
We
2018 Entertaining Christmas (TV film)
Our House
2017 Cardinals
2016 Country Crush
The Addition
2015 Bark Ranger
Severní pól: Na Vánoce otvíráme (TV film)
The Music in Me (TV film)
2014 Big Fat Stone, The
Nocturne
2011 Žena
2010 Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
Patricia Cornwell: V ohrožení (TV film)
The Night Before the Night Before Christmas (TV film)
2009 Booky's Crush (TV film)
Grey Gardens (TV film)
2008 Red
2007 Fugitive Pieces
Still Small Voices (TV film)
Říše hraček
2006 Lesy
2005 Plague City: SARS in Toronto (TV film)
2004 Anděl strážný (TV film)
Co provedla Katy (TV film)
Dárek z lásky
Godsend
2003 Americký princ JFK Jr. (TV film)
2002 Gilda Radner: Je pro co žít (TV film)
Invaze (TV film)
Recept na vraždu (TV film)
The Brady Bunch in the White House (TV film)
Tuxedo
2001 Drsná škola
Lásce na stopě
Nenechám tě odejít (TV film)
Stát se hvězdou
Unáhlené rozhodnutí (TV film)
Žabí princ v New Yorku (TV film)
2000 Dotek zla
Magický Marciano
Podvodníci (TV film)
Sex a paní X (TV film)
The Loretta Claiborne Story (TV film)
1999 Coming Unglued (TV film)
Hon na vraha (TV film)
Hurikán v ringu
Malé hříchy (TV film)
Nejhorší zrada (TV film)
Vraždy s úsměvem (TV film)
1998 Sleeping Dogs Lie
Smrt ve stínu (TV film)
Sweetest Gift, The (TV film)
Válka v Zálivu (TV film)
1997 Prohnilá do morku kostí (TV film)
Především nikomu neublížím (TV film)
1996 87. revír: Sníh (TV film)
1995 Billy Madison
Remember Me (TV film)
Tanec v temnotách (TV film)
Zákon džungle
1994 Detektiv Janek: Utajené vzpomínky (TV film)
Lapeni v ráji
Pasák
1993 Gregory K (TV film)
1989 Glory! Glory! (TV film)
1987 Hoover vs. the Kennedys: The Second Civil War (TV film)
Noční dobrodružství
1984 Na dlažbě (TV film)

TV seriály

2018 Night Owl (TV seriál)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Pět dní do popravy (E09)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Lost Generation (S02E07)
2013 Skins (TV seriál)
Pure: Part 1 (S07E03)
2012 Firma (TV seriál)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
The Bag Man (S01E03)
Skladiště 13 (TV seriál)
Zkušební doba (S03E02)
2010 Happy Town (TV seriál)
Blame It on Rio Bravo (E08)
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07)
This Is Why We Stay (E05)
další epizody (7)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Láska a lidské ostatky (S03E09)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Sick Girl (S01E10)
2003 Slings and Arrows (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Tichá noc (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky