foto

Al Nazemian

  • nar. 30.3.1974 (43 let)
    Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 McDick
2015 Bourek
2014 Affluenza
Mezi náhrobními kameny
2010 Zenith

TV seriály

2017 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 64 (S05E12)
2016 Černá listina (TV seriál)
Alexander Kirk (No. 14) (S03E22)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Dirty Laundry (S01E11)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace