foto

Michele Scarabelli

  • nar. 11.4.1955 (65 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Just My Type (TV film)
2019 Time for You to Come Home for Christmas (TV film)
2017 Chicanery
Marry Me at Christmas (TV film)
Záhada Hailey Deanové: Vražedná pozůstalost (TV film)
2016 Pumpkin Pie Wars (TV film)
Widows
2007 Hard Four
2003 Jak nezískat Pulitzera
Student Seduction (TV film)
2001 Spravedlnost v hodině dvanácté
Žít ve strachu
2000 2001: Vesmírná prda
1997 American Hero
Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
Ztráta důvěry (TV film)
1996 Lebkouni V: Tisíciletí (TV film)
Lebkouni: Nedotknutelní (TV film)
1995 Damoklův meč
Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
Zlatá klec (TV film)
1994 Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
1993 Smrtící únik (TV film)
1992 Pusinky už nekupuji
1991 Pojídač hadů 2: Msta
1986 Perfect Timing (TV film)
The High Price of Passion (TV film)
1985 Bez respektu
Tak si jdi (TV film)
1984 Covergirl
Hotel New Hampshire
Reno and the Doc (TV film)
1983 A Matter of Cunning (TV film)
Funny Farm, The
1980 Hra na vraha
Suzanne

TV seriály

2016 Lovci duchů (TV seriál)
Safe House (S11E16)
2004 JAG (TV seriál)
Pořádně velká loď (S10E06)
2002 Kdo s koho (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Rest in Peace (S02E19)
1996 Moloney (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Some Like It Red (S02E12)
1995 Ned a Stacey (TV seriál)
1994 Phantom 2040 (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dnes nastal čas (S04E25)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Dudley (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Okavango (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Nezapomeň na mne (S01E07)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Teoreticky (S04E25)
1990 Lebkouni (TV seriál)
Green Eyes (E22)
The Touch (E21)
Gimme, Gimme (E20)
další epizody (10)
1989 Lebkouni (TV seriál)
The Red Room (E12)
Chains of Love (E11)
The Game (E10)
další epizody (12)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
To mi nemohou vzít (S02E08)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Vše pro umění (S04E07)
1988 Válka světů (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
Hot Shots (TV seriál)
Detektiv Marlowe (TV seriál)
Španělská krev (S02E02)
1985 Horká noc (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky