foto

Francis Kenny

  • nar. Indianapolis, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Niles Canyon
2015 Paradise Pictures (TV film)
2009 Horké léto (TV film)
2007 Ascension Day
Odhalení
2005 Hra na svádění (TV film)
Mimo zákon
Three Wise Guys (TV film)
2003 Láska mezi superstar
2002 Keep the Faith, Baby (TV film)
2001 Finder's Fee
Frank's Last Dance
Kdo hulí, ten umí
Přichází království nebeské
2000 Scary Movie: Děsnej biják
1999 First Gentleman, The (TV film)
Taková normální holka
1998 Denial
Noc v Roxbury
1997 Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
1996 Dark Angel (TV film)
Honička na playboye
Jed (TV film)
Špionka Harriet
1994 Jason a Lyric
1993 Dobrou chuť, mami
Vraždící posedlost (TV film)
Waynův svět 2
Šišouni v New Yorku
1992 Spolužáci
Stav: kritický (TV film)
1991 House party 2: Pyžamový mejdan
Studené štěstí
Říše drog
1989 Sladké ptáče mládí (TV film)
1988 Smrtící atrakce
1987 Muž z kalendáře
Salvation!: Have You Said Your Prayers Today?

TV seriály

2019 S.W.A.T. (TV seriál)
Pride (S02E16)
Fallen (S02E15)
Encore (S02E13)
2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Day Off (S02E09)
Inheritance (S02E07)
Saving Face (S02E04)
další epizody (5)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Zázrak (S01E08)
Smrt s ručeným omezeným (S01E07)
Na plný plyn (S01E06)
další epizody (6)
2016 Greenleaf (TV seriál)
2014 Strážce pořádku (TV seriál)
The Toll (S05E11)
Weight (S05E10)
Wrong Roads (S05E09)
další epizody (10)
2013 Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Peace of Mind (S04E12)
Decoy (S04E11)
Get Drew (S04E10)
další epizody (11)
2012 Strážce pořádku (TV seriál)
Slaughterhouse (S03E13)
Measures (S03E11)
Guy Walks Into a Bar (S03E10)
další epizody (12)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Bloody Harlan (S02E13)
Reckoning (S02E12)
Full Commitment (S02E11)
další epizody (13)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Bulletville (S01E13)
Fathers and Sons (S01E12)
Veterans (S01E11)
další epizody (9)
1995 The Wright Verdicts (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1989 Unsub (TV seriál)
1988 Knightwatch (TV seriál)

Dokumentární

2004 The Conscientious Objector
1994 Cyndi Lauper - Twelve Deadly Cyns ...and Then Some
1990 Songs for Drella
1984 Strokes of Genius (TV seriál)
1983 He Makes Me Feel Like Dancin'

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Hudební videoklipy

1983 Cyndi Lauper - Girls Just Want To Have Fun (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Cinematographer Style
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace