foto

Jean Rabier

  • nar. 16.3.1927
    Montfort-l'Amaury, Francie
  • zem. 15.2.2016 (88 let)
    Port-de-Bouc, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1991 Paní Bovaryová
1990 Docteur M.
Noc lišky (TV film)
Tiché dny v Clichy
1988 À notre regrettable époux
Ve vší nevinnosti
Ženská záležitost
1987 Houkání sovy
Masky
1986 Inspektor Lavardin
1985 Poulet au vinaigre
1982 Affinités électives, Les (TV film)
Danse de mort, La (TV film)
Kloboučníkovy přeludy
M. le maudit (TV film)
1981 Système du docteur Goudron et du professeur Plume, Le (TV film)
1980 Fantômas: L'échafaud magique (TV film)
Le cheval d'orgueil
1978 Les Liens du sang
Violette Nozière
1977 Alice ou la dernière fugue
1976 Magiciens, Les
1975 Folies bourgeoises
Nevinní se špinavýma rukama
Una gita di piacere
1974 Nada
1973 Krvavé svatby
1972 Doktor Popaul
1971 Deset strašných dní
Těsně před nocí
1970 Piti Piti Pa
Roztržka
Řezník
Studený pot
1969 Bestie musí zemřít
1968 Laně
La petite vertu
Nevěrná žena
1967 Idiot v Paříži
Korintská silnice
Le Fratricide
Vražedné šampaňské
1966 Demarkační čára
1965 As Ilhas Encantadas
Modrý Panter
Paříž očima...
Štěstí
Tigre se parfume à la dynamite, Le
1964 Nejkrásnější podvody světa
Paraplíčka ze Cherbourgu
Tigre aime la chair fraiche, Le
1963 Andělská zátoka
Banánová slupka
Landru
Ophélia
Tvaroh
1962 Cléo od pěti do sedmi
Les sept péchés capitaux
L'Oeil du malin
1961 Fiancés du pont Mac Donald ou (Méfiez-vous des lunettes noires), Les
Les godelureaux

TV seriály

1988 Dossiers secrets de l'inspecteur Lavardin, Les (TV seriál)
1987 Florence ou la vie de château (TV seriál)
1980 Fantômas (TV seriál)
1978 Madame le juge (TV seriál)
1974 Histoires insolites (TV seriál)
Nouvelles de Henry James (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace