foto

Michael König

  • nar. 26.3.1947 (72 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Donna Leon - Das goldene Ei (TV film)
2014 Göttliche Funken (TV film)
2013 Die Landärztin - Vergissmeinnicht (TV film)
Familie inklusive (TV film)
Just Married - Hochzeiten zwei (TV film)
2012 Tatort - Kein Entkommen (TV film)
2011 Die Schäferin (TV film)
Klarer Fall für Bär - Gefährlicher Freundschaftsdienst (TV film)
2010 Bloch - Verfolgt (TV film)
Der Freischütz
Seine Mutter und ich (TV film)
2009 Kommissar LaBréa - Tod an der Bastille (TV film)
2008 Mordgeständnis (TV film)
2006 Heute fängt mein Leben an (TV film)
Svědectví vraždy: Neobvyklý podezřelý (TV film)
Unter anderen Umständen (TV film)
2005 Místo činu: Bez dechu (TV film)
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2003 Emilia Galotti (TV film)
2002 Komisařka Rosa Roth - S vyloučením veřejnosti (TV film)
1998 Kleine Semmeln
Případy profesora Capellariho: Klidné vody jezera (TV film)
Straßen von Berlin - Blutige Beute, Die (TV film)
Zwei Brüder - Gift (TV film)
1995 Anna - Im Banne des Bösen (TV film)
1991 Der einsame Weg (TV film)
1988 Jäger der Engel
1987 O živé vodě (TV film)
1986 Süchtig
1985 Bolero
Nachtgelächter
1984 Bali (TV film)
1977 Die ganz begreifliche Angst vor Schlägen (divadelní záznam)
1976 Sommergäste
1971 Mutter, Die (TV film)
Peer Gynt (TV film)
Rio das Mortes (TV film)

TV seriály

2014 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Bären sammeln (S04E02)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Smrtící svádění (S02E04)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1987 Priester (TV seriál)

Dokumentární

2017 Marie Terezie, Její Veličenstvo a matka (TV film) - vyp.
2013 Diplomatische Liebschaften - Die Mätressen des Wiener Kongresses (TV film)
Universum History (TV seriál)
1979 Winterreise im Olympiastadion

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace