foto

Michael König

  • nar. 26.3.1947 (73 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Göttliche Funken (TV film)
2013 Familie inklusive (TV film)
Just Married - Hochzeiten zwei (TV film)
2012 Tatort - Kein Entkommen (TV film)
2011 Die Schäferin (TV film)
Klarer Fall für Bär - Gefährlicher Freundschaftsdienst (TV film)
2010 Bloch - Verfolgt (TV film)
Der Freischütz
Seine Mutter und ich (TV film)
2009 Kommissar LaBréa - Tod an der Bastille (TV film)
2008 Mordgeständnis (TV film)
2006 Heute fängt mein Leben an (TV film)
Svědectví vraždy: Neobvyklý podezřelý (TV film)
2005 Místo činu: Bez dechu (TV film)
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2003 Emilia Galotti (TV film)
2002 Komisařka Rosa Roth - S vyloučením veřejnosti (TV film)
1998 Kleine Semmeln
1995 Anna - Im Banne des Bösen (TV film)
1991 Der einsame Weg (TV film)
1988 Jäger der Engel
1987 O živé vodě (TV film)
1986 Süchtig
1985 Bolero
Nachtgelächter
1984 Bali (TV film)
1976 Sommergäste
1971 Mutter, Die (TV film)
Peer Gynt (TV film)
Rio das Mortes (TV film)

TV seriály

2016 Donna Leonová (TV seriál)
Das goldene Ei (E22)
2014 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Bären sammeln (S04E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Klassentreffen (S09E10)
2013 Venkovská lékařka (TV seriál)
Vergissmeinnicht (E10)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Unter anderen Umständen (E01)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
In Vino Veritas (S04E11)
Mohn Amour (S04E10)
Abgehört (S04E09)
další epizody (8)
2002 Bloch (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Eine schwere Entscheidung (S03E13)
Um das Leben (S03E11)
Reidingers Sturz (S03E10)
další epizody (11)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Neue Perspektiven (S02E13)
Ungarische Rhapsodie (S02E12)
Der Preis der Wahrheit (S02E11)
další epizody (10)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Abschiede (S01E24)
Unheile Welt (S01E23)
Latin Lover (S01E22)
další epizody (16)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Jugendbande (S01E04)
HIV-Positiv (S01E03)
Klare Entscheidungen (S01E02)
Zwei Brüder (TV seriál)
Gift (E12)
1998 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Klidné vody jezera (E01)
Ulice Berlína (TV seriál)
Blutige Beute (S02E02)
1997 Schimanski (TV seriál)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Smrtící svádění (S02E04)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1987 Priester (TV seriál)

Dokumentární

2017 Marie Terezie, Její Veličenstvo a matka (TV film) - vyp.
2013 Diplomatische Liebschaften - Die Mätressen des Wiener Kongresses (TV film)
Universum History (TV seriál) - herec, vyp.
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
1979 Winterreise im Olympiastadion

Divadelní záznam

1977 Die ganz begreifliche Angst vor Schlägen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky