foto

Pierre-William Glenn

  • nar. 31.10.1943 (75 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1995 23:58
1987 Terminus
1985 Enragés, Les

TV seriály

1993 Voyant, Le (TV seriál)

Dokumentární

2019 Les Silences de Johnny
1975 Le Cheval de fer

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 23:58

Host

TV pořady

2007 Un jour, un destin (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace