foto

Rumi Ókubo

  • nar. 27.9.1989 (31 let)
    prefektura Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 JuJušiki: Komarasetari, komarasaretari
2016 Nisekoi:
Under the Dog
2015 Gekidžóban PriPara: Minna acumare! Prism Tours
Tokyo Ghoul: Jack
2014 Gekidžóban Pretty Rhythm All Star Selection: Prism Show Best Ten
Mušibugjó
2013 Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
Persona 3 the Movie #1 Spring of Birth
2012 Arata-naru sekai
Eiga Precure All Stars New Stage: Mirai no tomodači
Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Eien no monogatari
Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Hadžimari no monogatari
Ippacu hiččú!! Devander
2011 Copihan
Eiga Suite Precure: Torimodose! Kokoro ga cunagu kiseki no Melody
Yuru yuri: Dōshite, tomaranai, tokimeki, doki doki, Paradox, Eternal

TV seriály

2021 Ore dake haireru kakuši dungeon (TV seriál)
2020 Madžucuši Orphen hagure tabi (TV seriál)
Waga tó ni kitare kókeiša (S01E13)
Ši no zekkjó (S01E12)
Uoar kjóšicu (S01E11)
další epizody (13)
Munó na Nana (TV seriál)
Revival (E13)
Miezaru jaiba Part 3 (E12)
Miezaru jaiba Part 2 (E11)
další epizody (13)
2019 Kandagawa Jet Girls (TV seriál)
2018 Isekai maó to šókan šódžo no dorei madžucu (TV seriál)
Spirit Pact: Jomi no čigiri (TV seriál)
2017 Cugumomo (TV seriál)
Fate/Apocrypha (TV seriál)
Gamers! (TV seriál)
Kakegurui (TV seriál)
Musašino! (TV seriál)
Robomasutāzu ji animeiteddo shirīzu (TV seriál)
Spirit Pact (TV seriál)
2016 Hundred (TV seriál)
Long Riders! (TV seriál)
Rongu Raidásu! (E12)
Mači ga ugokidasu šunkan (E11)
Azumi ótamu raido! Kóhen (E10)
další epizody (12)
Masó gakuen H×H (TV seriál)
Mob Psycho 100 (TV seriál)
Sannen D gumi: Glass no Kamen (TV seriál)
2015 Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV seriál)
Heavy Object (TV seriál)
Juru juri san hai! (TV seriál)
Juru juri: Načujačumi!+ (TV seriál)
Mikagura gakuen kumikjoku (TV seriál)
Přehlídka smrti (TV seriál)
Taimadó gakuen 35 šiken šótai (TV seriál)
Tesagure! Bukatsumono: Spin-off Purupurun Sharumu to asobō (TV seriál)
Urawa no Usagi-čan (TV seriál)
Valkyrie Drive: Mermaid (TV seriál)
2014 Barakamon (TV seriál)
Black Bullet (TV seriál)
Blade & Soul (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
Happiness Charge Precure! (TV seriál)
Iššúkan Friends. (TV seriál)
Mekakucity Actors (TV seriál)
Momo kjun Sword (TV seriál)
Pretty Rhythm: All Star Selection (TV seriál)
Sabagebu! (TV seriál)
Sabagebu! OVA Special Mission (TV seriál)
Wizard Barristers: Benmaši Cecil (TV seriál)
2013 Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Galilei Donna: Storia di Tre Sorelle a Caccia di un Mistero (TV seriál)
Gingicune (TV seriál)
Jigoku yōchien (TV seriál)
Jujušiki (TV seriál)
Maojú maó júša (TV seriál)
Mušibugjó (TV seriál)
Namiučigiwa no Muromi-san (TV seriál)
Pretty Rhythm: Rainbow Live (TV seriál)
Servant x Service (TV seriál)
2012 Ačči kočči (TV seriál)
Amai hóseki ⇔ Čoko bári túdo (E12)
Kotoši no jorošiku ⇔ Moččí game (E11)
Kuma encounter ⇔ Lovelymas (E10)
další epizody (12)
Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen (TV seriál)
Juru juri♪♪ (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Medaka Box: Abnormal (TV seriál)
Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
Pretty Rhythm: Dear My Future (TV seriál)
Sengoku Collection (TV seriál)
2011 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Freezing (TV seriál)
Happy Kappy (TV seriál)
Juru juri (TV seriál)
Mahó šódžo Madoka Magika (TV seriál)
Oníčan no koto nanka zenzen suki džanain dakara ne!! (TV seriál)
Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear (TV seriál)
Suite Precure♪ (TV seriál)
2010 Katanagatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky