foto

Akijuki Šinbó

  • nar. 27.9.1961 (58 let)
    prefektura Fukušima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Zoku Owarimonogatari
2017 Kizumonogatari III: Reikecu hen
Owarimonogatari (TV film)
Učiage hanabi, šita kara miru ka? Joko kara miru ka?
2016 Kizumonogatari II: Nekkecu hen
Kubikiri Cycle: Aoiro Savant to zaregoto cukai
Příběh jizvy
2014 Hanamonogatari (TV film)
Nisekoi
Tsukimonogatari (TV film)
2013 Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Hangjaku no monogatari
Hidamari Sketch: Sae Hiro socugjó-hen
2012 Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Eien no monogatari
Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Hadžimari no monogatari
2011 Hidamari Sketch x SP (TV film)
Katte ni kaizō
Mahó sensei Negima! Anime Final gekidžóban
2009 Mahó sensei Negima!: Mó hitocu no sekai
Zan Sajonara zecubó sensei: Bangaiči
2008 Goku Sajonara zecubó sensei
Mahó sensei Negima!: Široki cubasa Ala Alba
Shina Dark: Kuroki tsuki no ō to sōheki no tsuki no himegimi
2006 Negima!? Haru Special!?
Negima!? Nacu Special!?
2004 Cossette no šózó
2003 Triangle Heart: Sweet Songs Forever
1998 Shihaisha no tasogare
1997 Detatoko Princess
Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko II
1996 Ginga odžó-sama densecu Juna: Šin'en no Fairy
Odžó-sama sósamó
Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko
1995 Mamono Hunter Yōko no jijō

TV seriály

2018 Fate/Extra: Last Encore (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Episode 22 (S02E22)
Episode 21 (S02E21)
Episode 20 (S02E20)
další epizody (11)
2017 Sangacu no Lion (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (22)
2016 Koyomimonogatari (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (11)
2015 Kófuku Graffiti (TV seriál)
Owarimonogatari (TV seriál)
2014 Mekakucity Actors (TV seriál)
Nisekoi (TV seriál)
Honban (S01E20)
Engeki (S01E19)
Umibede (S01E18)
další epizody (20)
2013 Monogatari Series: Second Season (TV seriál)
Sasami-san@Ganbaranai (TV seriál)
2012 Nekomonogatari (Kuro) (TV seriál)
Nisemonogatari (TV seriál)
2011 Denpa onna to seišun otoko (TV seriál)
Mahó šódžo Madoka Magika (TV seriál)
Maria Holic Alive (TV seriál)
2010 Arakawa Under the Bridge (TV seriál)
Arakawa Under the Bridge*2 (TV seriál)
Dance In The Vampire Bund (TV seriál)
Hidamari Sketch x Hošimiccu (TV seriál)
Sore demo mači wa mawatteiru (TV seriál)
2009 Bakemonogatari (TV seriál)
Maria Holic (TV seriál)
Nacu no araši! (TV seriál)
Nacu no araši! Akinaičú (TV seriál)
Zan Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2008 Hidamari Sketch × 365 (TV seriál)
Zoku Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2007 Hidamari Sketch (TV seriál)
Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2006 Negima!? (TV seriál)
2005 Pani Poni Dash! (TV seriál)
2004 Cukujomi: Moon Phase (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha (TV seriál)
2001 SoulTaker (TV seriál)
1999 Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko (1999) (TV seriál)
1996 Tenamon'ja Voyagers (TV seriál)
Šin Hurricane Polymer (TV seriál)
1994 Metal Fighter Miku (TV seriál)
1992 Jú jú hakušo (TV seriál)