foto

Ann Biderman

  • nar. 15.8.1951 (67 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Veřejní nepřátelé
1997 Stopy ve sněhu
1996 Prvotní strach
1995 Vraždy podle předlohy

TV seriály

2014 Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Ubírej se tudy (S02E07)
ŰberRay (S02E02)
další epizody (4)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Úplně stejný (S01E12)
Znovu narozený (S01E07)
Pusou to ještě jde (S01E02)
další epizody (4)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Let It Snow (S03E01)
2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
U-Boat (S02E03)
Phase Three (S02E01)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Derailed (S01E07)
Sally in the Alley (S01E04)
See the Woman (S01E03)
další epizody (5)
1993 Policie New York (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Ray Donovan (TV seriál)
Epizoda 12 (S07E12)
Epizoda 11 (S07E11)
Epizoda 10 (S07E10)
další epizody (14)
2018 Ray Donovan (TV seriál)
Baby (S06E10)
Dream On (S06E09)
Who Once Was Dead (S06E08)
další epizody (10)
2017 Ray Donovan (TV seriál)
Time Takes a Cigarette (S05E12)
Michael (S05E11)
Bob the Builder (S05E10)
další epizody (12)
2016 Ray Donovan (TV seriál)
Práskač obecný (S04E12)
Čínský dril (S04E11)
Lake Hollywood (S04E10)
další epizody (12)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Excusito (S03E12)
Pohrabáč (S03E11)
Jedna noc v Jerevanu (S03E10)
další epizody (12)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Rodef (S02E11)
Volcheck (S02E10)
další epizody (12)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Úplně stejný (S01E12)
Posranej Bucky Dent (S01E11)
Boxerský večer (S01E10)
další epizody (12)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Reckoning (S05E10)
Chaos (S05E09)
The Felix Paradox (S05E08)
další epizody (10)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Thursday (S04E10)
Risk (S04E09)
God's Work (S04E08)
další epizody (10)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Graduation Day (S03E10)
Failure Drill (S03E09)
Fixing a Hole (S03E08)
další epizody (10)
2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
Maximum Deployment (S02E06)
What Makes Sammy Run? (S02E05)
The Runner (S02E04)
další epizody (6)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Derailed (S01E07)
Westside (S01E06)
Two Gangs (S01E05)
další epizody (7)

Herecká filmografie

TV pořady

1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace