foto

Colette Régis

  • nar. 23.10.1893
    Brive-la-Gaillarde, Francie
  • zem. 23.10.1978 (85 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Le pain des rêves (TV film)
1971 Faire l'amour... De la pilule à l'ordinateur
Petit matin, Le
1970 Osamělý muž
1969 Ballade pour un chien
1968 Goto, ostrov lásky
Main noire, La
Sbohem, Berto!
1966 Cinq filles en furie
Indiana (TV film)
1965 Le Vampire de Düsseldorf
Pas de caviar pour tante Olga
1964 La bonne soupe
Les amitiés particulières
Nebožtíci
1963 Propasti
Tre piger i Paris
1962 L'Assassin est dans l'annuaire
1961 Okno dokořán
1960 Gigolo, Le
Le passage du Rhin
Moderato cantabile
Pravda
1959 La Bête à l'affût
Ramuntcho
1957 8 femmes en noir
1956 Je reviendrai à Kandara
La Mariée est trop belle
Secret de soeur Angèle, Le
1954 Attila
Congrès des belles-mères, Le
Le guérisseur
1953 Madame de...
Quand tu liras cette lettre
1952 Adorables créatures
Buridan, héros de la tour de Nesle
Drôle de noce
Trois vieilles filles en folie
Violetas imperiales
1951 Adresát neznámý
Folie douce
Identité judiciaire
Le Plus joli péché du monde
Noc je mým královstvím
Rozkošná Caroline
Sous le ciel de Paris
Une Histoire d'amour
1950 Justice est faite
Le Château de Verre
1949 Mademoiselle de la Ferté
Monseigneur
Rendez-vous de juillet
Scandale aux Champs-Élysées
Tous les deux
1947 Grande Maguet, La
Kermesse rouge, La
Miroir
1946 Martin Roumagnac
1943 Picpus
Secret de Madame Clapain, Le
Val d'enfer, Le
Ďáblova ruka
1942 Huit hommes dans un château
Mademoiselle Swing
1941 Le briseur de chaînes
Ne bougez plus
Volpone
1940 De Mayerling à Sarajevo
1939 Trois de Saint-Cyr
1938 Tragédie impériale, La
Trois valses, Les
Člověk bestie

TV seriály

1970 Rendez-vous à Badenberg (TV seriál)
1965 Bonheur conjugal, Le (TV seriál)
1964 Bajky podle La Fontaina (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace