foto

Gi-woong Park

  • nar. 13.2.1985 (35 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chijeu indeoteulaeb
2014 Made in China
Shinchozombimanhwa
2013 Eunmilhage widaehage
2012 Nebeoending seutoli
2011 Lukostřelci
2007 Donggabnaegi gwaoihagi leseun II
Doo salamida
2006 Ssawoomeui gisool

TV seriály

2020 Kkondae Intern (TV seriál)
2019 Nově psané dějiny (TV seriál)
Epizoda 20 (E20)
Epizoda 19 (E19)
Epizoda 18 (E18)
další epizody (20)
2018 Riteon (TV seriál)
2016 Monseuteo (TV seriál)
2013 Goot dakteo (TV seriál)
Sangnom talchoolgi (TV seriál)
2012 Gaksital (TV seriál)
Poolhawooseu take 2 (TV seriál)
2011 Deo myoojikeol (TV seriál)
Nado, kkot! (TV seriál)
2010 Chuno (TV seriál)
Hwanggeummoolgogi (TV seriál)
2009 Cheonhamoojeok ipyeonggang (TV seriál)
Namja yiyagi (TV seriál)
2008 Yeonae kyeolhon (TV seriál)
2007 Kaseutera (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 고쇼 (TV pořad)